Glamours daghoroscoop: donderdag 28 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Vandaag krijg je de kans om te laten zien wat je in je mars hebt. Je geduld wordt ondertussen ook flink op de proef gesteld. Laat je niet op de kast jagen, Ram.

STIER
21 april- 20 mei

Een (nieuwe) hobby of interesse zorgt ervoor dat je mening/smaak geleidelijk verandert. Vandaag ga je daar nog een stapje verder in en dat blijft niet onopgemerkt.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Let niet zoveel op anderen, maar kijk naar jezelf. Jij bent uiteindelijk degene die veranderingen kan doorvoeren. Leg de lat vandaag niet zo hoog en maak je niet zo druk.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je persoonlijke relaties zijn vandaag nog belangrijker dan gewoonlijk. Je inzet voor anderen is super lief, maar het wordt helaas als vanzelfsprekend beschouwd. Zeg je er iets van?

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Je zou graag heel veel willen doen, maar een dag heeft maar 24 uur en jij lijkt niet in topvorm. Luister naar je lichaam en wacht niet tot je energie helemaal op is.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Een goede dag om aan je hobby te besteden. De manier waarop je vandaag communiceert bepaalt of iets een succes wordt, dus kies je woorden heel voorzichtig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je aandacht gaat op dit moment uit naar je privéleven. Geen wonder dat je een afspraak misschien moet afzeggen. Vergeet dat dan niet te doen. Check je agenda.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Dit wordt een drukke dag waarin vooral behoefte is aan duidelijkheid en structuur. Jij kunt daarvoor zorgen door kalm te blijven en prioriteiten te stellen. Bemoei je niet met andermans taken.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Nog heel even en dan begin je aan een nieuwe fase. Vandaag kun je de puntjes op de i zetten en dat ene plannetje goed uitwerken. Laat niets aan het toeval over.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Vandaag hoef je maar met je vingers te knippen, en er wordt werk van gemaakt. Anderen willen dolgraag iets voor je doen. Nou, die hulp sla je toch niet af?

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Als je te veel aan je hoofd hebt, sluit je je af of bijt je fel van je af. Nee, je hoeft niet te zeggen wat er aan de hand is als je dat niet wil.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Vandaag is er veel contact met of over een vriendin. Jij hebt ook een mening, dus waarom ben je daar niet wat duidelijker over? Kom voor jezelf op.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good