Glamours daghoroscoop: zaterdag 30 november

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Games, Hand, Illustration, Finger, Recreation, Coin, Gesture, Money,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Aan sommige dingen kun je nu niets meer veranderen, maar dat wil niet zeggen dat alles mislukt is. De kans dat het op z’n pootjes terecht komt, is best groot, dus relax.

STIER
21 april- 20 mei

Dat spontane idee valt bij iedereen in goede aarde en je verheugt je op een gezellige avond. Toch loopt het heel anders dan je had bedacht. Let maar op.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Jou ontgaat niets en je hebt haarfijn in de gaten hoe een situatie in elkaar steekt. Laat je niet met een kluitje in het riet sturen en hou voet bij stuk.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je baalt ervan als een afspraak niet doorgaat, maar het voordeel is dat je deze dag lekker kunt uitrusten. Trouwens, waarom ga je niet in je eentje op pad? Dat kan ook!

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Het is tijd om iets af te ronden en je aandacht aan iets anders te besteden. Je bent klaar voor iets nieuws en dat nieuwe kan alleen maar komen als je ervoor open staat.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Reken jezelf niet rijk en controleer of dat koopje wel écht zo interessant is. Als je dan toch veel geld uitgeeft, is het slimmer om het aan iets praktisch uit te geven.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je ergert je behoorlijk aan het gedrag van iemand. Als je dit persoon niet kunt negeren, mag je er best iets over zeggen. Het voelt goed om voor jezelf op te komen.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Jij en iemand anders zitten (weer) helemaal op dezelfde lijn. Dat is een hele opluchting, maar je blijft toch een beetje op je hoede. Vergeven ja, vergeten nee.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Jij weet precies hoe het moet en wat er moet gebeuren. Beetje jammer dat andere mensen treuzelen roet in het eten gooien. Zucht, er gaat veel kostbare tijd verloren.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Het is de bedoeling om vandaag je eigen behoeftes voorrang te geven. Heb je geen zin in een voorstel van iemand? Zeg dat gewoon eerlijk! Je hebt tijd voor jezelf nodig.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Ben je moe omdat je een drukke week achter de rug hebt, of baal je ergens van? Vandaag is het lastig om je gevoelens onder woorden te brengen, maar probeer het toch.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Voel jij je onder druk gezet? Als je ergens echt geen zin in hebt, hoef je de ander niet z’n zin te geven. Maar: een belofte niet nakomen, is niet fijn.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good