Glamours daghoroscoop: zondag 1 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Glamour

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

De irritaties tussen jou en iemand anders lopen vandaag op. Geen van beiden wil toegeven of inbinden en zo sturen jullie op een confrontatie aan. Alweer….

STIER
21 april- 20 mei

Waarom zou je niks doen met dat idee waarmee je wakker wordt? Het is niet gek, alleen nieuw. Veranderingen moet je zelf in werking zetten, Stier.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Als je op dit moment baat hebt bij structuur en regelmaat, hou daar dan aan vast. Het zorgt ervoor dat je je doel kunt bereiken. Precies wat je nodig hebt.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Om wie of wat maak jij je zorgen? En nog belangrijker: wordt er naar je advies geluisterd? Hoe moeilijk het ook is; je kunt andere mensen niet veranderen.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Misschien zie je bepaalde dingen toch niet helemaal zoals ze in werkelijkheid zijn. Als je wat meer afstand neemt, zie je dat zelf ook. Niet alles is wat het lijkt.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Hoe harder je ergens over nadenkt, hoe groter het risico dat je gaat piekeren. Juist nu is het belangrijk om je niet door je emoties te laten leiden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voor jou is dit een perfecte dag om thuis door te brengen. Bij voorkeur met je lief of met familie. Leef je uit in de keuken en maak vandaag iets extra lekkers.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Bemoeizucht zorgt vaak voor problemen. Je hoeft je mening niet te geven als het niet jou niets aangaat. Spreek je alleen uit als om jouw mening wordt gevraagd.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Altijd leuk om iets nieuws te leren! Daar krijg je vandaag de kans voor. Of je er talent voor hebt? Misschien wel, maar het levert in ieder geval een hoop plezier op.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Alles valt of staat met een goede communicatie. Overleg, vraag door, stem af, luister, heb geduld en weet wanneer je beter kunt zwijgen. Het gaat vandaag vooral om de saamhorigheid.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Ha, je bent er weer en van die stemming van gisteren is niets meer over. Maar dat wil niet zeggen dat het probleem is opgelost. Door het te negeren, verdwijnt het niet…

VISSEN
20 februari – 20 maart

Vandaag hoeft niks wat jou betreft en je maakt er een superluie dag van. Vergeet je niet dat je nog iets moet afmaken of iemand een belofte hebt gedaan?


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good