Deze shop verkoopt cheeseburger-geurkaarsen en kipnugget-bathbombs

Moet je nog cadeau-inkopen doen?

Chicken Nugget Candle
Grey Lines

Ken je dat onweerstaanbare gevoel als je langs McDonald's loopt en je door de geur naar binnen gedragen wordt? Voor iedereen die dat thuis ook wil ervaren: Snack-nieuws meldt dat er een geurkaars te koop is met cheeseburger-geur bij de Australische shop Grey Lines. Diezelfde shop verkoopt kaarsen met de onweerstaanbare geur van kipnuggets, bacon of garlic bread.

Dubieuze geurkaarsen

De webshop claimt dat de kaarsen echt naar lekkere snacks ruiken, maar het lijkt ons erg moeilijk in een kaars te vangen. En áls dat kan, weten we niet hoe prettig dat daadwerkelijk is. Desondanks is dit een leuk cadeau-idee voor de snack-fans in je leven.

Cheeseburger candle
Grey Lines

Kipnugget-bathbombs

Voor de kipnugget-fans heeft Grey Lines ook een leuke chicken nugget bath bomb in de collectie. Verder zijn er allerlei leuke t-shirts te koop met onder meer Drake en Kim Kardashian, én geldt er deze week meer dan 25% korting op alle producten vanwege Black Friday.

Chicken Nugget bath bomb
Grey Lines

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good