Pepijn Lanen over het vaderschap: "Ik kan niet geloven dat dit echt is"

Van een leven met drank en feesten naar nuchtere full time papa

In Glamour's nieuwe videoserie 'Kids & Tell' stellen we bekende vaders én hun kroost een aantal lastige vragen. Wie vinden de kids liever, papa of mama? Deze keer Pepijn Lanen en zijn kids Blake en Mei. Meer weten? Vier bekende papa's + kids staan deze maand met een interview in Glamour, nu in de winkel!

Faberyayo over de ups en downs van het vaderschap

Pepijn Lanen aka Faberyayo kennen wij natuurlijk van De Jeugd van tegenwoordig. Hij is dolgelukkig met zijn vrouw Coco en had altijd een droom om later een groot gezin te hebben. Die wens is inmiddels uitgekomen, hij heeft twee heerlijke kinderen en er is zelfs al een derde op komst. Pepijn’s leven bestond vroeger uit feesten, optreden, drinken en alle gekkigheid die daarbij komt kijken, maar dat gaat niet meer. Zijn kinderen worden vroeg wakker en die ‘verdienen zijn aandacht,’ vindt hij.

Inmiddels drinkt hij niet meer en haalt hij ontzettend veel geluk en liefde uit het samenzijn met zijn gezin. Natuurlijk heeft hij ook de moeilijke kant van het vaderschap ervaren. Toen zijn oudste zoontje Blake net geboren was, vond hij het heel ‘intens,’ maar daar is hij nu aan gewend. Pepijn vertelt in het exclusieve interview met Glamour, dat hij soms ‘overmand wordt door deze verpletterende wereld, dan vraagt hij zich af hoe deze lieve, kleine kinderen onderdeel moeten worden van die samenleving.’ Dit en meer lees je in het family issue, die nu in de winkel ligt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur