Rapper Poke over het vaderschap: "Zijn dit echt mijn kinderen… wauw"

Hij geeft ze alle liefde en aandacht die hij zelf heeft gemist

In Glamour's nieuwe videoserie 'Kids & Tell' stellen we bekende vaders én hun kroost een aantal lastige vragen. Wie vinden de kids liever, papa of mama? Deze keer Resinioen zijn kids Chaino en Ronemy. Meer weten? Vier bekende papa's + kids staan deze maand met een interview in Glamour, nu in de winkel!

Resinio Wijngaarde: een fenomenale carrier switch

Resinio Wijngaarde, beter bekend als Poke of Pokro bracht vorig jaar de monsterhit ‘Loco’ uit en is op het podium één en al energie. Tot vorig jaar, was de nuchtere Nijmeegse gewoon nog vrachtwagenchauffeur, omdat hij nog niet kon rondkomen van zijn verdiensten als upcoming artist.

Toen hij op het punt stond om het écht te maken moest hij z’n vaste baan laten gaan. De onzekerheid om geen vast contract meer te hebben vond hij ‘beangstigend.’ Uiteindelijk is het natuurlijk een hele goede beslissing geweest, wat zijn carrière ging meteen in een stroomversnelling.

Papa Poke: "Mijn gezin heeft de hoogste prioriteit"

Poke vindt het -net als alle andere jonge vaders- soms lastig om zoveel geduld te moeten hebben met zijn kids. “Het is ook best heftig dat ik altijd en overal aan hen denk, je hebt constante zorg.” Maar zijn gezin heeft altijd de hoogste prioriteit. Resinio woonde vroeger bij z’n oma en is alleen opgevoed: “Ik probeer de liefde en aandacht die ik in mijn jeugd heb gemist, driedubbel aan hen te geven.” Dit en meer lees je in het family issue, die nu in de winkel ligt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur