Glen Faria over het vaderschap: "Ik vind het fantastisch om te zien hoe hij bezig is met zijn eigen leven"

Daddy cool

In Glamour's nieuwe videoserie 'Kids & Tell' stellen we bekende vaders én hun kroost een aantal lastige vragen. Wie vinden de kids liever, papa of mama? Deze keer Glen Faria en zijn -niet meer zo kleine- kid Jaïr. Meer weten? Vier bekende papa's + kids staan deze maand met een interview in Glamour, nu in de winkel!

Glen Faria over zijn relatie met zoon Jaïr

Glen Faria is ondenkbaar uit de Nederlandse hiphopscene en lid van een de groep Flinke Namen. Hij schrijft nummers voor zichzelf en andere artiesten. Zijn leven staat in het teken van muziek, maar ook het samenzijn met zijn gezin en het vaderschap is heel belangrijk voor hem. Jaïr is nu een echte puber en Glen vindt het fantastisch om te zien hoe hij bezig is met zijn eigen leven. “Hij heeft zichzelf zelfs aan een brug vastgebonden om zijn standpunt duidelijk te maken.”

Glen noemt zijn zoon echt zijn maatje en hij is blij dat hij jong vader heeft mogen worden. “We kunnen samen naar een festival gaan en dan vinden we dezelfde line-up vet. Dan staan we samen in de moshpit, haha.” De rapper vindt het fijn dat hij straight kan zijn met zijn zoon en ook moeilijke onderwerpen zoals drank en drugs kan bespreken. De twee lijken erg op elkaar, qua creativiteit, humor en natuurlijk ook qua uiterlijk. Als vader, wil Glen graag het goede voorbeeld aan zijn zoon geven: “Je bent als vader het voorbeeld voor je zoon. Je moet laten zien hoe het moet. Van hoe je met mensen en specifiek met vrouwen omgaat tot hoe je met kinderen omgaat.” Dit en meer lees je in het family issue, dat nu in de winkel ligt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur