Glamour's daghoroscoop: maandag 2 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Pink, Illustration, Art, Space, Graphic design, Moon,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Nu een groot deel van de spanning tussen jou en iemand anders verdwijnt, voel jij je meteen een stuk prettiger. Als je niet onder druk staat, doe je graag iets voor anderen.

STIER
21 april – 20 mei

Het kan geen kwaad om een gevoelige situatie voorzichtig aan te pakken. Je kunt altijd nog aanbieden om meer te doen dan nu van je wordt verwacht.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Het is zo vermoeiend om iedere keer wéér dezelfde discussie te voeren. Vooral omdat het iedere keer op hetzelfde neerkomt. Laat je vandaag niet verleiden en hou je mond.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Probeer wat meer afstand te nemen van iets als dat nodig is. Je moet op dit moment zakelijk zijn. Neem deze kwestie niet persoonlijk op want het is een kwestie van geld.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Jij bent in de mood om je over te geven aan de liefde! Doen, als jouw gevoelens worden beantwoord! Zijn er twijfels? Kijk daar dan eerlijk naar.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Vandaag ben je heel kritisch en zo snel uit je humeur, dat een snauwerige opmerking eruit is voor je er erg in hebt. Denk goed na voor je iets zegt…

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Jij houdt je aan je principes. No matter what. Soms moet je voet bij stuk houden en je niet (weer) laten ompraten. Doe wat jij vindt dat je moet doen.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Er is vandaag niet veel voor nodig om je op de kast te jagen. Waarom reageer je iedere keer? Doe alsof je het niet hoort of loop desnoods even weg.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Vandaag krijg je nieuws waar je al lang op zit te wachten. Geen wonder dat je in een goed humeur bent. Dit mag je best een beetje vieren.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Vandaag moet er veel gebeuren, maar je kunt niet alles in je eentje doen. Verdeel de taken en overleg goed. Vooral dat laatste is erg belangrijk. Dat merk je beslist.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Ja, sommige mensen zijn inderdaad behoorlijk irritant, maar wat kun je ermee als het om je chef of baas gaat? Sta erboven en doe gewoon wat je moet doen. Laat gaan!

VISSEN
20 februari – 20 maart

Het is druk op je werk en je moet ook nog wat dingen regelen voor later deze week. Nu is het nodig om echt aan de slag te gaan, Vissen. De tijd dringt!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good