Glamour's daghoroscoop: dinsdag 3 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Vandaag voel je haarfijn aan hoe een situatie écht in elkaar zit. Wacht rustig af, want het bewijs wordt óók geleverd. Misschien niet vandaag, maar het komt!

STIER
21 april- 20 mei

Laat je fantasie op de vrije loop en kijk wat er bij je op komt. Vandaag is een mooie dag om dingen vanuit een ander perspectief te bekijken.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Dingen loslaten gaat niet op commando, maar als je er de tijd voor neemt, lukt het wél. Sta stil bij je gevoelens. Wat willen ze je duidelijk maken?

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je merkt weer eens hoe belangrijk het is om de moed erin te houden. Vandaag ziet een lastige situatie er een stuk beter uit. Dingen gebeuren écht niet zonder reden…

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Je wil iets heel speciaals doen voor iemand. Leef je lekker uit, want aan ideeën heb je geen gebrek. Het enige minpuntje is dat ze veel meer tijd kosten dan je denkt. Kies wijs!

MAAGD
24 augustus – 22 september

Opvallend dat je zoveel aan een bepaald persoon moet denken. Of het slim is om contact op te nemen? Tja, dat weet jij zelf het beste, maar wat voorbij is, is voorbij.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een vriendelijk woord, een compliment, een beetje belangstelling. Soms is het zo simpel om iets voor een ander te doen. Jij laat vandaag zie hoe het eigenlijk altijd zou moeten.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Juist nu je in zo’n drukke periode zit, is het belangrijk om ook leuke dingen te doen. Vanavond lekker naar de sauna? Prima idee; je kunt er daarna weer even tegen.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Jij bent vandaag aan een nieuwe ronde begonnen en misschien voel je dat. Je gedachten zijn heel belangrijk. Net als de keuzes die je nu maakt.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Loop niet op de zaken vooruit maar kijk wat er op dit moment moet gebeuren. Zo voorkom je dat je vastloopt. De ideeën van anderen zijn trouwens ook de moeite waard, Steenbok.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Je verwachtingen van anderen zijn niet te hoog! Misschien heb je bepaalde zaken te lang geaccepteerd. Beoordeel mensen op hun daden en niet op wat je van ze verwacht.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Een goede sfeer wordt niet door anderen gemaakt, maar net zo goed door jou. Jouw invloed is groter dan je denkt, dus wees het zonnetje in huis en op je werk.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good