Glamour's daghoroscoop: woensdag 4 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Verstand op nul, blik op oneindig en gewoon doen wat er van je wordt verwacht. Daar kom je vandaag ver mee. Lekker; die stapel werkt slinkt zienderogen en dat geeft voldoening.

STIER
21 april- 20 mei

Het gesprek met een vriend(in) doet je goed en het is fijn om te merken dat mensen aan je denken. Nog beter als je zelf je telefoon pakt en contact opneemt.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Je maakt je te druk om zaken die je niet kunt beïnvloeden, Tweelingen. Als je verder wil, moet je dit accepteren. Lukt het je om wat meer afstand te nemen?

KREEFT
22 juni – 22 juli

Denk groot, denk buiten de lijntjes en visualiseer het perfecte plaatje. Goed voor je zelfvertrouwen! Je hebt vandaag veel geluk met iets.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Jammer dat je niet altijd je zin kunt krijgen. Maar maak er niet zo’n punt van, Leeuw. Probeer je te verplaatsen in de ander, dat haalt een hoop spanning bij je weg.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Is iemand niet eerlijk tegen je of wil je zelf niet zien wat er precies aan de hand is? Wees gerust een beetje kritisch en wat minder goedgelovig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een mooie dag voor liefde en vriendschap. Wil je al een tijdje iets uitpraten of zit je met een vraag? Vandaag kun je misverstanden oplossen, dus stel die vraag maar.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Dat de communicatie tussen jou en anderen beter kan, wordt weer eens duidelijk. Geeft niks, als je maar blijft luisteren en de adviezen die je krijgt, niet als kritiek opneemt.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Alle begin is moeilijk! Onthoud dat en bedenk dat je geen haast hebt. Belangrijk is dat je eerst went aan de veranderingen. De rest komt vanzelf.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Je mag jezelf gerust een compliment geven, want jij bent er zelf verantwoordelijk voor dat een situatie zo goed gaat. Je harde werk en geloof in jezelf, worden nu beloond.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Als je niet oplet, gaat er vandaag veel kostbare tijd verloren. Begin op tijd, werk hard door en zorg dat je niet wordt afgeleid. Je mag nu geen fouten maken.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Je humeur valt van je gezicht af te lezen en je kunt zeer emotioneel reageren. Wil je dat niet? Dan moet je je professioneel opstellen en je persoonlijke issues even parkeren.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good