Glamour's daghoroscoop: donderdag 5 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Illustration, Blackboard, Recreation, Gesture,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

De dag begint misschien niet geweldig, maar hij eindigt wel prima. Vooral vanavond ben je helemaal in je element en krijg je dat ene voor elkaar. Succes voelt zo lekker!

STIER
21 april- 20 mei

Doe maar een beetje rustig aan en laat de dag over je heen komen. Laat anderen voor je zorgen als dat mogelijk is. Je hebt het nodig om in de watten te worden gelegd.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Het belooft een drukke, maar ook gezellige dag te worden. Daarnaast houdt nieuws van/over een vriend(in) je bezig. Bedenk wat jij nodig zou hebben als de situatie andersom was.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Een goede dag om je extra in te spannen op je werk en voor je werk. Op zoek naar een (nieuwe) baan? Het is handig om je CV weer eens te updaten.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Je hebt veel wensen en dromen. Vandaag is een mooie dag om er in ieder geval één in vervulling te laten gaan. Verwen niet alleen anderen, maar ook jezelf!

MAAGD
24 augustus – 22 september

Alles lukt vandaag. Nou ja, bijna alles. Dat komt omdat je vandaag vrolijk en optimistisch bent. En dat allemaal door dat gesprek, appje of lieve briefje.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je bent vandaag gefocust op anderen en daarmee bereik je veel meer dan wanneer je op je strepen blijft staan. Je aandacht wordt meer gewaardeerd dan je weet, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Als je meer tijd nodig hebt voor jezelf, geef dat dan duidelijk aan. Draai niet om de hete brij heen en zeg gewoon eerlijk wat op dit moment voor jou het beste voelt.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Je wordt vandaag in het zonnetje gezet of je krijgt een heel bijzonder compliment. Hier kun je wel een tijdje op teren. Maar eerlijk is eerlijk: je hebt het verdiend, Boogschutter.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Enerzijds wil je ergens doorheen breken, maar tegelijkertijd trap jij (of de ander) op de rem. Verwarrend, maar juist daarom de moeite waard om er aandacht aan te besteden.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Soms wordt er veel gepraat, maar weinig gezegd. Als je ergens mee zit, is er vandaag een mogelijkheid om je uit te spreken. De eerste stap is vaak de lastigste.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Een dag om de handen uit de mouwen te steken en snel aan de slag te gaan. Hou de avond vrij, want het is mogelijk dat er een spontane uitnodiging komt.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good