Glamour's daghoroscoop: zaterdag 7 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Blijft lastig om met regels, autoriteiten en grenzen om te gaan zonder je vreselijk op te winden. Vandaag weer een nieuwe kans om je niet op de kast te laten jagen.

STIER
21 april- 20 mei

Er wordt vandaag een hoop bedacht, maar uiteindelijk gebeurt er weinig. Niks voor jou, dus doe jij maar gewoon wat je van plan was. Scheelt een hoop ergernissen.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden, soms word je al emotioneel zodra je je mond open doet. Laat je er niet door weerhouden om te zeggen wat je bedoelt.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Ontwijk situaties die uit de hand lopen. Bemoei je niet met andermans zaken en vraag je af of je überhaupt moet reageren op provocerende opmerkingen.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Vandaag wordt jouw dag. Dat voel je gewoon. Je slaagt in je missie en vanavond heb je iets moois te vertellen. Pluk de dag; dan heb je er lang plezier van.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Als anderen het niet met elkaar eens zijn, betekent het niet dat je je ermee moet bemoeien of partij moet trekken. Misschien is het zelfs beter om ervan weg te lopen.

WEEGSCHAAL
23 september - 22 oktober

De ochtend is niet het beste moment om dat ene onderwerp aan te snijden. Beter nog om er vandaag helemaal geen woorden aan vuil te maken. Wacht een beter moment af.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Let vandaag op details, controleer kassabonnen, producten en spullen die je koopt. Zo voorkom je een miskoop. Feestje? Underdressed gaan is echt niet fijn!

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Natuurlijk is het fijn om medewerking van anderen te hebben, maar eerst moet je zelf je route bepalen. Dat kunnen en willen anderen niet voor je doen.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Een perfecte dag om je geduld weer eens flink te trainen. Het is weekend, maar van uitrusten komt vandaag weinig terecht. Toch teveel afspraken gemaakt….

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Je reageert vandaag misschien niet helemaal verstandig, maar het is je gewoon even te veel. Dat kan gebeuren. Neem je vandaag voldoende tijd voor jezelf, Waterman?

VISSEN
20 februari – 20 maart

Dat wordt een duur dagje als je gaat shoppen. Verleidelijke etalages, prachtige spullen, mooie verwachtingen en jij raakt betoverd door de magie. Ook wel bekend als slimme marketing.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good