Glamour's daghoroscoop: zondag 8 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop-zondag
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Je kunt van alles hebben bedacht, maar vandaag gaat het toch allemaal net even wat anders. Verspil je krachten niet en zwem niet tegen de stroom in.

STIER
21 april- 20 mei

Je bent vandaag uitermate prikkelbaar en je kunt ineens uit je slof schieten. Vooral als je de spanningen te lang hebt laten oplopen, kun je dit vandaag ervaren.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Dat spontane idee is écht leuk! Maar dat wil niet zeggen dat iedereen meteen net zo enthousiast is als jij. Het lukt vast wel om een compromis te sluiten.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Het hangt in de lucht en jij hebt er vandaag ook last van: opvliegendheid. Wees niet verbaasd als anderen je even ontwijken als je in zo’n stemming bent.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Een dag vol herinneringen. Helemaal bijzonder is dat je ineens iets vindt of te binnen schiet wat je eigenlijk al lang kwijt was of was vergeten.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Prima dagje om eens na te denken over je volgende vakantie. Het uitzoeken en de voorpret zijn leuk. Of ga je vandaag toch dat ene klusje afhandelen?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je geen afspraken hebt vandaag is dat geweldig, want eigenlijk is deze dag voor jou bedoeld om uit te rusten, een beetje thuis te rommelen en niks te ‘moeten.’

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Het lijkt of je telkens botst met iemand. De onderwerpen zijn niet nieuw, maar het is nog steeds niet opgelost. Lastig. Daarom: voorzichtig zijn met je woorden vandaag…

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Doe iets met dat spontane idee. Als je er vandaag niks mee kunt, spreek dan af om er binnenkort mee aan de slag te gaan. Je gevoel over iemand klopt trouwens.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Vandaag word je uitgedaagd om flexibel te zijn en je over te geven. Voel wat het met je doet.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Je kunt anderen natuurlijk verwijten dat ze koppig zijn, maar vlak jezelf niet uit, Waterman. Je lijkt niet open te staan voor advies. Dat maak de situatie niet makkelijker….

VISSEN
20 februari – 20 maart

Spontane dates zijn vaak leuk en vandaag is dat zeker het geval. Lekker bijkletsen (en oké een beetje roddelen) en de dag afsluiten met een borrel of een etentje.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good