Dit herken je als je een totale kerstfreak bent

Dol op kerst? Voor jou een understatement

feest modellen glamour
Anh Kiet Duong

All I want for Christmas is Christmas is zo ongeveer jouw levensmotto. Als je ergens de kriebels – op een goede manier – van krijgt, dan is het wel van de decembermaand. Dus, sterker nog, wat die voorpret betreft: die kan voor jou niet vroeg genoeg beginnen.

Herkenbaar voor kerstfreaks

Verander jij in de weken voor kerst in een heuse kerstfreak? Ben jij die vriendin, zus of collega die met een glitterpen alle kerstactiviteiten in haar agenda schrijft en instant joy voelt bij alleen al de gedachte dat de feestdagen er weer aankomen? Dan herken jij je zonder twijfel in de volgende acht punten.

1. De kerstboom opzetten én -tuigen is het hoogtepunt van jouw decembermaand. Wat zeggen we? Novembermaand! Hoe vroeger de boom staat, hoe beter.

2. Hetzelfde geldt voor het non-stop luisteren naar Sky Radio Christmas Station. Zo ergens halverwege november knalt Mariah Carey met All I want for Christmas is you bij jou al door de speakers. En man, dat nummer verveelt nooit.

3. Over kersthits die nooit gaan vervelen gesproken: kerst is niet hetzelfde zonder de vijfdelige Home Alone-reeks die steevast met de feestdagen wordt uitgezonden (en die nu ook op Disney+ te zien is!). Jij kijkt er nu al met passie naar uit, al verslind je ook zonder moeite de kerstfilms die deze weken op Netflix verschijnen. Warme chocolademelk erbij en jou hoor je niet meer.

4. Jouw garderobe heeft een speciale kerstafdeling, die vooral bestaat uit chill-items in kerstthema. Zo vind je in jouw kast minstens drie paar kerstsokken, een foute kersttrui en een kerstpyjama met een kerstbomen- of sneeuwpoppenprint. Of allebei.

5. Terwijl je er de rest van het jaar door vrijwel nooit te vinden bent, breng je in aanloop naar kerst meerdere malen een bezoekje aan tuincentra in de buurt. Stiekem is het jouw droombaan (en roeping in dit leven) om manager van de kerstshow te worden, maar tot die tijd vervul je braaf de taak van trouwe fan. Om vervolgens bij elke tiptop-versierde kerstboom 'Oh!', 'Ah!', of een soortgelijke kreet uit te slaan.

6. Met lege handen thuiskomen na zo'n bezoekje is bijna geen doen voor jou. Jouw huis verandert elk jaar dan ook weer in een ware met lichtjes, kaarsen en kerstdecoratie versierde Bijenkorf-etalage.

7. Van lichtjes en kerstversieringen word jij sowieso ontzettend blij. Je kan er dan ook optimaal van genieten wanneer je door de stad loopt, de avond valt en de straatverlichting en -versiering optimaal tot z'n recht komt. Puur genieten.

8. Manager van de kerstshow bij het lokale tuincentrum worden is wellicht een langgekoesterde droom voor in de toekomst (oké, we overdrijven hier een beetje), maar op korte termijn droom jij maar van één ding: een witte kerst. Want van de gordijnen openslaan op eerste kerstdag en een pak sneeuw aantreffen, daar word jij pas écht een gelukkig mens van.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst