Netflix hint op komst Harry Potter-films op de streamingdienst

Dat belooft dan een magische kerst te worden

Harry Potter en de Steen der Wijzen
Harry Potter en de Steen der Wijzen

Elk jaar weer hopen we dat Netflix met een groots kerstcadeau komt voor ons Harry Potter-fans, maar tot nu toe heeft de streamingdienst daar geen gehoor aan gegeven. Toch lijken ze een beetje klaar te zijn met ons gezeur, want in een recente tweet hint de streamingdienst op de komst van de films op Netflix.

Harry Potter op Netflix

In de tweet maakt Netflix Nederland op lollige wijze duidelijk hoe lang zij al de vraag krijgen wanneer de Harry Potter-reeks nu eindelijk op de streamingdienst verschijnt. Bij het jaartal 2019 lijken ze met de nodige uitroeptekens te hinten op het antwoord, namelijk dat de films dit jaar nog te zien zullen zijn via Netflix.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tweet
De tweet gaat met meer dan tweeduizend likes aardig viral. In de reacties zeggen fans het zeker te weten. "Dus Netflix, wanneer komt het online?", zo klinkt het in de reacties. "Jullie hebben nog een maand voordat 2019 eindigt..."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good