Monica Geuze lanceert het giftbox-concept The Boxing Club

Hallo perfect cadeau

Performance, Performing arts, Microphone stand, Performance art, Event, Darkness, Photography, Ladder, Talent show, Stage,
The Boxing Club

Ken je The Boxing Club al? Dit is een nieuw concept, waarin de favoriete merken en producten van influencers, sporters, artiesten en personalities worden samengebracht in een luxe box die je zelf kunt ontvangen. De eerste die dit toffe concept op haar naam mag zetten is de bekende presentatrice, YouTuber en influencer Monica Geuze.

The Boxing Club Monica Geuze

Monica slaat de handen ineen met haar all time favorite merken. In de box zitten producten die speciaal voor én door de influencer ontwikkeld zijn. Deze items vind je nergens anders, ze zijn exclusief via The Boxing Club te krijgen. De box zit vol met een aantal favoriete producten en merken van Monica op het gebied van fashion, beauty en food. Glamour mag een voorproefje geven van de items die in de box verschijnen. Lees mee! Wat we wel al kunnen verklappen, is dat de kimono die Monica op de foto draagt, sowieso in het pakket zit. Dat is nog niet alles: je vindt ook het eenmalige, exclusieve Monica magazine in het pakket, waarin je een kijkje in het persoonlijke leven van de 24-jarige krijgt.

Beauty, Yellow, Skin, Smile, Illustration, Photography, Long hair, Plant, Black hair, Fashion accessory,
Monica Geuze

“De belangrijkste voorwaarde voor mij is om mensen blij te maken, heel veel waardevolle verrassingen te kunnen geven én het betaalbaar te houden,” vertelt Monica. “Dat vind ik een mooie manier om iets terug te doen voor al mijn volgers.”

Unboxing

“Ik merk dat heel veel mensen blij en enthousiast worden van het uitpakken van cadeautjes en zelfs ook van video’s waarin anderen cadeaus of pakjes uitpakken. De afgelopen jaren heb ik veel van dit soort ‘unboxing video’s’ gedeeld op mijn kanalen en heb daar altijd zoveel leuke, spontane en verrassende reacties op gehad, zodat ik eigenlijk dat gevoel graag mogelijk wil maken voor iedereen in Nederland. En dat gaan we nu ook écht mogelijk maken met The Boxing Club,” vertelt Monica.

Verrassingsbox Monica Geuze bestellen

Wil je zelf zo'n exclusieve box van Monica Geuze unboxen? Je krijgt de verrassingsbox (met producten ter waarde van meer dan €300!) voor €69,99. Bestel je het pakket, dan wordt de box begin januari bij je afgeleverd. Vanaf het moment dat je reserveert, word je op de hoogte gehouden van het proces én kun je meedoen aan toffe winacties. Het zou bijvoorbeeld zo maar kunnen dat Monica jouw box persoonlijk bij je komt afleveren... “Laat ik zeggen dat we 2020 met veel plezier in gaan luiden met elkaar,” besluit Monica.

Bestel hier jouw Monica Geuze box

Alvast even spieken in het magazine? Blader dan door onderstaande gallery!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good