Glamour's daghoroscoop: maandag 9 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

glamours-horoscoop-maandag
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Vandaag laat jij je (te) makkelijk door je emoties leiden. Vooral als iemand kritiek op je heeft, kun je dat veel groter maken dan het in werkelijkheid is. Relax, Ram.

STIER
21 april – 20 mei

Dat goede gevoel dat je ergens over hebt, is zeer de moeite waard om verder uit te werken. Zolang je in jezelf blijft geloven, lukken de meeste dingen. Dat wordt vandaag bewezen.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Je lijkt onzeker over hoe het nou precies zit tussen jou en iemand anders. Het is niet zo moeilijk; kijk eens hoe die ander tegen je doet. Daar is je antwoord.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Leven en laten leven, Kreeft. Soms bemoeien mensen zich te veel met andermans zaken en dat roept irritaties op. Beter probeer je dat soort situaties vandaag te omzeilen.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Een dag waarin je maar langzaam op gang komt. Moeten bepaalde zaken vandaag écht af? Begin daar dan als eerste aan, dan is dat maar gebeurd.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Oei, je lijkt je totaal niet fit te voelen. Liefst zou je weer in je bed kruipen, maar dat kun je je niet veroorloven. Neem vandaag niet teveel hooi op je vork.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Vandaag lukt het om iets bijzonders voor elkaar te krijgen. Met dank aan je enorme doorzettingsvermogen. Wees trots op jezelf, sterk mens!

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Als je op je strepen blijft staan en niet flexibel bent, wordt het lastig om een oplossing e vinden. Koppigheid (bij jou en de ander) maakt dingen onnodig moeilijk.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Iemand zoekt contact en wil moeite voor je doen. Hangt er nog een beetje vervelend sfeertje? Ach, je bent er eigenlijk al lang niet meer boos om. Zand erover?

STEENBOK
22 december – 20 januari

Begin goed door de touwtjes in handen te nemen. Werk vandaag zoveel mogelijk punten van je lijstje af. Dan hou je later deze week meer vrije tijd over.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Een mooie dag om bij de praten met een vriendin. Als het niet in real life kan, is de telefoon een goed alternatief. Dagje thuiswerken? Prima idee!

VISSEN
20 februari – 20 maart

Zoveel werk, maar lang niet genoeg tijd om het af te krijgen. Om over je energie maar te zwijgen. Op karakter dan maar vandaag. En een lange nacht maken.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good