Glamour's daghoroscoop: donderdag 12 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Praten en overleggen is goed als je afhankelijk bent van de medewerking van anderen. Met begrip voor hun situatie, komen jullie tot een goede oplossing.

STIER
21 april – 20 mei

Soms moet je bepaalde zaken onder ogen zien. Niet leuk, maar schuif ze niet langer voor je uit. Het is beter om te weten waar je aan toe bent, Stier.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Een dag om toe te geven aan spontane acties. Je hebt verandering nodig en daar kun je vandaag een begin mee maken. Wat heb je nú nodig? Maak daar je prioriteit van.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Heb je te weinig energie? Of heb je het totaal niet onder controle? Als het nodig is om je gewoontes en eetpatroon te veranderen, is dit een prima moment.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Er is een leuke uitnodiging, maar misschien zou je veel liever iets anders doen. Of iets meer voor jezelf. Het is een lastig dilemma, maar je moet er toch eerlijk over zijn.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Voelt het of iedereen aan je trekt en of jij nauwelijks aan jezelf toe komt? Daar word jij dus alleen maar gestrest van. Misschien moet je toch maar iets duidelijker zijn, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Je laat de buitenwereld een beetje z’n gang gaan en je krijgt daardoor niet alles mee wat er gebeurt. Geeft niets, want jij bent bezig met (nieuwe) plannen voor jezelf.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Zoals altijd is dit een dure periode. Als je budget eindeloos is, maakt dat niet uit. Maar in het andere geval is het juist slim om een nieuw plan te maken.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Je wil weten waar je aan toe bent en wat het voordeel voor jou is. De verschillen tussen jullie zijn duidelijk; dus tijd om de overeenkomsten te (her)vinden.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Jij kunt lang op je reserves functioneren en doorbuffelen. Maar nu is het anders. Zonder de drive en inspiratie kost het je alleen maar energie. Dat mag veranderen…

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Verschillen tussen jou en anderen zijn meestal geen probleem, maar het is wel belangrijk om ergernissen niet te laten sudderen. Anders komt het tussen jullie te staan.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Het is druk op je werk, maar ook druk in je hoofd! Dat laatste is eigenlijk het echte probleem. Het zou fijn zijn als je jezelf wat meer plezier en ontspanning gunde…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good