Glamour's daghoroscoop: woensdag 11 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamours astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Prima dag om je correspondentie en administratie op orde te brengen. En als je toch bezig bent: misschien die paar kerstkaarten ook maar meteen schrijven.

STIER
21 april- 20 mei

Aan de ene kant wil je het liefst zo snel iets afhandelen, maar je hebt ook geen zin om wéér alles te moeten regelen. De taken beter verdelen is de oplossing.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

Of je nu je op je kosten of je energie wil besparen; het is aan jou om daarin te investeren. Misschien ben je toch weer iets te gevoelig voor de verwachtingen van anderen…

KREEFT
22 juni – 22 juli

Niet alles is wat het lijkt, Kreeft. Als iets onduidelijk voor je is, heb je de neiging om erover te piekeren. Zonde, want daarmee los je het niet op.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

De tijd dringt en vandaag wil (of moet) je bepaalde zaken echt af krijgen. Dat moet lukken als jij je niet laat afleiden. Focus je op het einddoel.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Werk en privé slurpen allebei enorm veel energie. Loopt het de spuigaten uit? Dan is het hoog tijd om grenzen te stellen. Dat kun jij alleen doen.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Je aandacht gaat nu uit naar jezelf, je huis, je basis. Als daar alles op orde is, kun je ook weer aan de slag met andere zaken. Goed dat je voor jezelf kiest!

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Je hebt niet alleen veel energie, maar ook weinig geduld. Een ontvlambare combinatie, maar het voordeel is dat je veel zaken nu aanpakt. Nu nog een beetje tact…

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Als je de balans eens opmaakt, zie je dat je (nieuwe) aanpak helemaal niet zo gek is. Zit er een eindejaarsbonus in of moet je daar nog over onderhandelen?

STEENBOK
22 december – 20 januari

Jij hebt de meeste zaken prima onder controle, maar je raakt behoorlijk van slag door die rechtstreekse vraag of dat openhartige compliment. Geniet ervan, Steenbok!

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Je creatieve talenten willen eruit! Tijd om daar de komende weken meer aandacht aan te besteden. Geniet niet met mate, maar zo intens als je kunt.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Een mooi moment om je vriendschappen te vieren. Je kunt dat mensen die belangrijk voor je zijn laten weten. Rechtstreeks of op een bijzondere manier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good