Glamour's daghoroscoop: vrijdag 13 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Er komt weer beweging in een zakelijke kwestie, maar dat betekent niet dat dit het juiste moment is om je zin te krijgen. Je geduld wordt nog getest.

STIER
21 april – 20 mei

Spontane invallen zijn vaak de leukste, maar helaas moet je er ook rekening mee houden dat andere mensen al afspraken hebben.

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

De hele dag zit je al iets niet lekker, maar halverwege de middag weet je precies wat het is. Maar of het slim is om je gedachten uit te spreken, is nog maar de vraag.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je ergert je vreselijk aan de houding van iemand anders. Als je echt niet leuk behandeld wordt, moet je voor jezelf opkomen. Stel je grenzen duidelijk.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Om een goede beslissing te kunne nemen, heb je meer tijd nodig. Anderen willen je natuurlijk het liefst al overhalen. Hou je voet bij stuk?

MAAGD
24 augustus – 22 september

Dat voorgevoel over iemand zou wel eens helemaal kunnen kloppen. Maar kun je er iets mee? Misschien kun je eens voorzichtig een beetje polsen. Met de nadruk op voorzichtig.

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Er wordt een beroep op je gedaan, terwijl je daar geen tijd of energie voor hebt. Lastig, want je wil niet wéér nee zeggen. Toch bepaal jij helemaal zelf hoe dit uitpakt!

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Als je het een beetje slim aanpakt, moet je vandaag slagen in je missie. Soms moet je gewoon een risico nemen. En vandaag lijkt die tactiek te werken.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Soms draaf je een beetje door en roep je dingen die je beter niet had kunnen zeggen. Niks aan te doen, maar wel fijn als je je fouten ook toegeeft.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Tussen jou en iemand anders loopt het momenteel niet bepaald lekker. Voor niemand leuk, maar misschien bereiken jullie meer als je de situatie vanuit de ander bekijkt.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Maak jij je zorgen om iemand maar wil die persoon jouw goede raad niet horen? Dit is niet het moment om tot die ander door te dringen. Laat het (even) los.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Als er iemand toe is aan het weekend, dan ben jij het! Het wordt een superleuk maar ook druk en vermoeiend weekend. Ach, jij gaat gewoon zwaar genieten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good