Glamour's daghoroscoop: zaterdag 14 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Red, Illustration, Games, Hand, Finger, Recreation, Gesture, Coin, Graphic design,
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Vandaag zie je wat koppigheid allemaal kan veroorzaken. Als je het bij anderen ziet, mag je daar best wel een opmerking over maken. Ben je het zelf? Geef dat dan toe.

STIER
21 april- 20 mei

Sommige discussies lopen totaal uit de hand en eindigen in welles-nietes. Je kunt ook besluiten om er op een ander moment op terug te komen.

TWEELINGEN
21 mei- 21 juni

We hebben allemaal wel eens last van jaloezie of een slecht humeur. Vandaag lijk jij niet op je best te zijn. Weet je waarom? Misschien wil je dat uitspreken.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Je hoeft het echt nier altijd eens te zijn met anderen, Kreeft. Je ergert je gigantisch aan het gedrag van iemand anders. Maar: ook jij wijkt niet van je standpunt.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Gebruik dit weekend liever niet om die hele lijst met klusjes af te handelen. Het kost te veel energie als je jezelf geen halt toeroept. Leg de lat wat lager en rust uit!

MAAGD
24 augustus – 22 september

Ook vandaag ben je gefocust op de liefde. Samen iets leuks doen? Uit eten of een kerstmarkt bezoeken? Aan ideeën heb je inderdaad geen gebrek. Misschien wel aan tijd…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hebt totaal geen zin om dingen te doen omdat ze van je worden verwacht of omdat je het altijd deed. Dat het soms heel belangrijk is om voet bij stuk te houden, wordt helder.

SCHORPIOEN

23 oktober – 22 november

Er is inderdaad een aantal zaken die je moet regelen. Ook al heb je in je hoofd alles op een rijtje; het kan geen kwaad om langzaam maar zeker aan de slag te gaan.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Een duur weekend in aantocht. Sommige dingen zijn zooooo mooi, dat je de verleiding niet kunt weerstaan. Nou ja, je had er al een beetje rekening mee gehouden.

STEENBOK
22 december – 20 januari

De sfeer is niet echt geweldig en dat heeft uiteraard ook weer invloed op jouw humeur. Misschien moet je maar even in je eentje afkoelen en tot rust komen.

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Het zijn vooral je eigen hoge verwachtingen en dat perfecte plaatje die zoveel energie kosten. Je bent hartstikke goed bezig! Wees niet zo ongeduldig.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Een mooie dag om iets gezelligs met vrienden door te brengen. In deze tijd van het jaar valt er genoeg te beleven, dus ga de deur uit en geniet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good