Glamour's daghoroscoop: zondag 15 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop-zondag
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart – 20 april

Alles ziet er vandaag weer heel anders uit en nu je er een nachtje over hebt kunnen slapen, weet je ook hoe je een situatie gaan aanpakken.

STIER
21 april – 20 mei

Je hebt zelf misschien niet in de gaten dat je grillig en koppig bent. Misschien doe je teveel dingen tegen je zin in? Verander dáár dan iets aan!

TWEELINGEN
21 mei – 21 juni

Vandaag is een goede dag om zaken uit te spreken. Dat hoeft helemaal niet lang te duren. Ook met een klein gebaar kun je iemand duidelijk maken wat je voelt.

KREEFT
22 juni – 22 juli

Wat moet er de komende week beslist gebeuren? Veel? Dan is het advies om ze op een briefje te schrijven en afspraken te maken over de taakverdeling.

LEEUW
23 juli – 23 augustus

Een dag die gemaakt is om jezelf in de watten te leggen. Of je nu wil uitslapen, hardlopen of wil shoppen; vandaag verdienen jouw behoeftes voorrang.

MAAGD
24 augustus – 22 september

Als je vandaag met familieleden hebt afgesproken, wordt het een leuke dag. Geniet van elkaar en de gezelligheid. Wil je je gevoel uitspreken? Ga je gang!

WEEGSCHAAL
23 september – 22 oktober

Het ziet er uit of je het vandaag druk krijgt met vrienden en familie. Leuk, maar bepaal zelf wanneer het genoeg is. Je hebt immers nog meer te doen.

SCHORPIOEN
23 oktober – 22 november

Een perfecte dag om met een boek op de bank te kruipen of lekker de hele dag je lievelingsserie te kijken. Bij voorkeur samen met je lief.

BOOGSCHUTTER
23 november – 21 december

Als je dingen vanuit een andere hoek bekijkt, zie je soms ineens hoe iets beter kan. Besteed daarom aandacht aan dat idee dat ineens bij je opkomt.

STEENBOK
22 december – 20 januari

Snak je naar tijd voor jezelf? Als jij het niet regelt, gebeurt er niks he! Soms moet je jezelf maar even extra in de watten leggen. Voelt dat goed of niet?!

WATERMAN
21 januari – 19 februari

Maak jij je zorgen om iemand maar wuift die persoon dat weg? Tja, je kunt anderen niet dwingen om jouw goede raad te accepteren. Laat (even) los.

VISSEN
20 februari – 20 maart

Je hebt het soms nodig om zaken op een rijtje te zetten en daar wil je dan niet over praten. Je hebt groot gelijk; je hoeft niet alles met anderen te delen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good