Geen zin om zelf je kerstboom op te tuigen? Hier koop je een Kerstboom To Go!

Boom? Check. Ballen? Check. Slingers? Check. Piek? Check.

Kerstboom optuigen
Silver Screen CollectionGetty Images

Voor sommige gezinnen is het optuigen van de kerstboom een traditie, voor anderen is het een irritant klusje waar je eigenlijk helemaal geen tijd voor of zin in hebt. Val je in die laatste categorie? Dan hebben we goed nieuws voor je: binnenkort kun je kant-en-klare versierde kerstbomen kopen, like the diva you are.

Kant en klare kerstboom

Op veertien december wordt het Van der Helstplein in Amsterdam voor de tweede keer door Bolt omgetoverd tot een knus winterwonderland. Op de Weihnachtsmarkt kun je van traditionele Duitse snacks en dranken genieten, maar ook kerstbal jeux-de-boules doen, kerstballen knutselen en luisteren naar het 23-koppig kerstkoor. Maar best of all: je kunt een kant-en-klare kerstboom kopen. Ballen, slingers, piek: je hoeft er werkelijk niets meer aan te doen! Ideaal voor de luie kerstliefhebbers onder ons. Zijn de to go bomen niet helemaal jouw stijl? Je kunt alle kerstdecoratie die op het winterwonderland te zien is, ook los aanschaffen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good