Deze video van Kylie Jenners dochtertje Stormi op een snowboard laat je smelten

Inclusief roze helm en giga skibril

Kylie Jenner en Stormi
Pierre SuuGetty Images

Kylie Jenner heeft haar éénjarige dochtertje Stormi meegenomen op haar eerste skitrip, en daar doet de jongste Jenner-telg – uiteraard – uitgebreid verslag van op Instagram. Waar we in eerste instantie alleen oog hadden voor Jenners Chanel-skipakken, heeft inmiddels een video van de kleine Stormi op een snowboard ons hart gestolen.

View this post on Instagram

Elsa who?

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Stormi's eerste skitrip

Op de video zien we Stormi in een ski-outfit – inclusief roze helm en giga skibril – op een snowboard van de berg afglijden. Wanneer we beter kijken, zien we dat het éénjarige dochtertje van Kylie Jenner door een touwtje wordt getrokken. Maar toch, welke éénjarige kan nou op een glijdend snowboard blijven staan? Touwtje of niet, kudos voor Stormi.

View this post on Instagram

storm’s first snow trip ⚡️🌨

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Schattige beelden
In het bijschrift schrijft Kylie zelf dat ze de schattige beelden niet aankan, en nog nooit eerder waren wij het zo met haar eens. Ook in de reacties laten verschillende beroemdheden uit de vriendenkring van Kylie weten te smelten door de beelden. Zo schrijft Hailey Bieber: "Dying over here", en reageren zowel Bella Hadid als Kim Kardashian: "I cannot handle this!" Dus, als je even mee wilt smelten: hier zijn de beelden.

View this post on Instagram

I can’t handle this 😫😍❄️🏂

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good