Throwback: zo ziet de cast van Home Alone er nu uit

Keviiiiiiiiiin!

Christmas tree, Christmas, Tree, Christmas eve, Christmas decoration, Christmas ornament, Houseplant, Plant, Holiday, Fir,
Home Alone

Voor velen is het ieder jaar vaste prik: alle delen van Home Alone kijken tijdens Kerstmis. Kevin weet zich elke keer weer in de nesten te werken en vooral Home Alone 1 (waar Kevin het huis moet verdedigen tegen een stel inbrekers) en Home Alone 2 (waarin Kevin in New York belandt) zijn onze favorieten. Dit jaar zullen de films – tot teleurstelling van fans – niet op de buis te zien zijn. Om toch in de kerstsfeer te komen kijken we even hoe de acteurs er anno 2019 uitzien.

Macaulay Culkin is misschien wel één van de grootste kindsterren aller tijden. Hij verdiende naar schatting zo’n zeven miljoen euro met de Home Alone-films en heeft na dit succes ook nog andere rollen gespeeld in bijvoorbeeld Richie Rich en My Girl. Na zijn schattige jaren is de acteur het verkeerde pad opgegaan en verslaafd geraakt aan drugs. Macaulay zou in z’n zwarte periode maandelijks zo’n 3.100 euro hebben uitgegeven aan heroïne en ketamine. Gelukkig duurde deze periode niet forever en gaat het weer goed met Macaulay. Swipe naar de derde foto voor een blik uit zijn ‘slechte’ periode.

Één van de gedoemde schurken uit de films was Harry Lime werd gespeeld door legendarische crime flick-acteur Joe Pesci. Home Alone was een apart project voor Pesci, die gewend was om in films als Goodfellas en Casino vooral veel te vloeken. Dit jaar speelt hij in de hitfilm The Irishman van Martin Scorcese.

Bij de naam Marv Merch heb je misschien niet direct een beeld van wie dit ook alweer was, maar zijn hoofd is echt onvergetelijk. In Home Alone speelde Daniel Stern de schurk Marv. Na vooral veel gastrollen te spelen in talloze projecten, doet hij het nu wat rustiger aan. Hij focust zich nu vooral op het maken van kunstsculpturen op zijn eigen boerderij.

Fuller, het neefje van Kevin, stal de show met zijn enorme jampotglazen. Fun fact: in het echte leven zijn de jongens broers. Kieran Culkin werkt hard aan zijn carrière als acteur, maar speelt ook in musicals.

Helaas is de acteur John Heard in 2017 overleden. John speelde Peter McCallister, de vader van Kevin. John is drie keer getrouwd geweest en heeft drie kinderen gekregen.

De moeder van de familie Kate McCallister, ook wel bekend als Catherine O'Hara, heeft naast haar rollen als actrice ook veel stemmen ingesproken bij animatiefilms. Catherine is nu 65 jaar, heeft twee kinderen en is al 27 jaar getrouwd met regisseur Bo Welch.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good