Zo ziet de cast van Home Alone er nu uit

Keviiiiiiiiiin!

Voor velen is het ieder jaar vaste prik: alle delen van Home Alone kijken tijdens Kerstmis. Kevin weet zich elke keer weer in de nesten te werken en vooral Home Alone 1 (waar Kevin het huis moet verdedigen tegen een stel inbrekers) en Home Alone 2 (waarin Kevin in New York belandt) zijn onze favorieten. Dit jaar bestaat de film maar liefst dertig jaar (!) – hoog tijd om even te zien hoe de acteurs er tegenwoordig uitzien. Wil je de films dit jaar kijken? Home Alone is het hele jaar door te zien op Disney+!

Macaulay Culkin is misschien wel één van de grootste kindsterren aller tijden. Hij verdiende naar schatting zo’n zeven miljoen euro met de Home Alone-films en heeft na dit succes ook nog andere rollen gespeeld in bijvoorbeeld Richie Rich en My Girl. Na zijn schattige jaren is de acteur het verkeerde pad opgegaan en verslaafd geraakt aan drugs. Macaulay zou in z’n zwaarste periode maandelijks zo’n 3.100 euro hebben uitgegeven aan heroïne en ketamine. Gelukkig duurde deze periode niet forever en gaat het weer goed met Macaulay. Swipe naar de derde foto voor een blik uit zijn ‘slechte’ periode.

Één van de gedoemde schurken uit de films was Harry Lime werd gespeeld door legendarische crime flick-acteur Joe Pesci. Home Alone was een apart project voor Pesci, die gewend was om in films als Goodfellas en Casino vooral veel te vloeken. Dit jaar speelt hij in de hitfilm The Irishman van Martin Scorsese.

Bij de naam Marv Merch heb je misschien niet direct een beeld van wie dit ook alweer was, maar zijn hoofd is echt onvergetelijk. In Home Alone speelde Daniel Stern de schurk Marv. Na vooral veel gastrollen te spelen in talloze projecten, doet hij het nu wat rustiger aan. Hij focust zich nu vooral op het maken van kunstsculpturen op zijn eigen boerderij.

Fuller, het neefje van Kevin, stal de show met zijn enorme jampotglazen. Fun fact: in het echte leven zijn de jongens broers. Kieran Culkin werkt hard aan zijn carrière als acteur (in onder meer de succesvolle serie Succession), maar speelt ook in musicals en theater.

Helaas is de acteur John Heard in 2017 overleden. John speelde Peter McCallister, de vader van Kevin. John is drie keer getrouwd geweest en heeft drie kinderen gekregen.

De moeder van de familie Kate McCallister, ook wel bekend als Catherine O'Hara, heeft naast haar rollen als actrice ook veel stemmen ingesproken bij animatiefilms. Catherine is nu 66 jaar, heeft twee kinderen en is al 28 jaar getrouwd met regisseur Bo Welch. In de laatste jaren heeft Catherine enorm veel succes gehad als de hysterische Moira Rose in comedyserie Schitt's Creek, die in Amerika met prijzen is overladen maar in Nederland helaas niet te zien is.

Home Alone 1, 2 én 3 kijken? Probeer Disney+ twee weken gratis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good