Glamour's daghoroscoop: maandag 16 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

glamours-horoscoop-maandag
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart - 20 april

Hink je op twee gedachten en weet je niet wat de beste keus is? Lastig, maar misschien is het nu niet slim om je teveel door je gevoel te laten leiden. Verstandig zijn is soms echt beter.

STIER
21 april-20 mei

Ga voor kwaliteit. Niet alleen in je aankopen, maar ook in de gesprekken die je voert met anderen. Op dit moment kun je echt helemaal niks met te veel show en buitenkant.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je inzet voor iemand anders is lief, maar natuurlijk heb je er ook belang bij dat de ander jou waardeert. Zet je charmeoffensief aan en je verlegenheid overboord.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een perfecte dag om het initiatief te nemen en om duidelijkheid te vragen. Zo laat je merken dat je betrokken bent én komt er eindelijk een beetje beweging in een situatie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ha, vandaag lukt bijna alle! Daar maak je natuurlijk volop gebruik van door zoveel mogelijk dingen van je lijstje af te werken. Vandaag mag je jezelf zonder schuldgevoel voorrang geven.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je weet vat dat het hoog tijd is om de aandacht te richten op dingen die niet helemaal naar wens verlopen. Lastig, maar je schiet er niks mee op als je ze voor je blijft uitschuiven.

WEEGSCHAAL
3 september-22 oktober

Je steekt je mening niet onder stoelen of banken en je wijkt niet van je standpunt. Lekker duidelijk, maar het kan er ook voor zorgen dat er ruzie ontstaat. Best zonde…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je verwoordt jezelf uitstekend en je laat geen misverstanden ontstaan over je bedoelingen. Of je je zin krijgt, is iets anders. Haast? Zorg er eerst voor dat je niet kunt worden afgeleid.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het lijkt er op dat je weer eens te snel spreekt en te veel belooft. Je hebt er bovendien helemaal geen tijd voor. Het is slim om te antwoorden dat je er even over nadenkt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wil je dat anderen iets voor je doen? Met charme bereik je nu het meest. Wees wel heel duidelijk over wat je precies nodig hebt en hoe het ‘moet’ gebeuren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Sta je écht onder druk of maak je jezelf te druk? Waarschijnlijk is het een combinatie van beide. Toch ben jij de enige die iets aan de situatie kan veranderen door grenzen te stellen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Langzaam wordt duidelijk hoe een situatie echt in elkaar steekt. Als het jou niets aangaat, hou je mening dan beslist voor jezelf. Dit is namelijk zo’n situatie die in je gezicht kan ontploffen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good