Dit zit er allemaal in de goodiebox van Monica Geuze

De favoriete producten van Monica, allemaal in één box

monica geuze in monica geuze magazine
MG Magazine

Mocht je het nog niet gehoord hebben, it's time you know: Monica Geuze en The Boxing Club brengen samen een luxe goodiebox uit, die je in huis kunt halen. De influencer slaat de handen ineen met haar favoriete merken op het gebied van fashion, beauty en food. Je raadt het al - deze producten vind je allemaal in de box van Monica. Side note: de items zijn speciaal voor én door Monica Geuze gemaakt en krijg je dus nergens anders. Klinkt goed, toch? Vinden wij ook.

Welke producten er nu precies in Monica's box zitten, blijft nog even geheim. Maar, niet getreurd! Glamour mag een voorproefje geven van de items die in de box verschijnen. Lees mee!

Zonnebril van Komono

Één van de items is een zonnebril van het Antwerpse merk Komono, dat bekendstaat om zijn luxe horloges en zonnebrillen.

Videoland abonnement

Handig voor als je de koude wintermaanden met een dekentje op de bank wil doorbrengen: bij aankoop van de box ontvang je een tijdelijk abonnement van Videoland. Dat betekent dat je drie maanden lang gratis kunt genieten van de beste films en series. Mocht je benieuwd zijn wat er zoal op de streamingdienst verschijnt, dan kun je terecht bij ons overzicht van nieuwe films en series bij Videoland.

Zwarte kimono

Zie je de prachtige kimono die Monica op deze foto draagt? Het kledingsstuk heeft een waarde van €79,95 en is nergens te koop. Gelukkig kan 'ie alsnog van jou zijn, want het item zit gewoon in de box.

Sieraad van Meauxmeaux

Monica-fans kennen natuurlijk haar sieradenmerk Meauxmeaux wel, dat te koop is bij Most Wanted. In de box zit één van die accessoires ter waarde van €34,95.

MG x Johnny Doodle

Niet heel duur, maar wel erg lekker. Het Nederlandse chocolademerk maakt een reep met de favoriete smaken van Monica voor in de box.

Tijdschrift

Een box van Monica Geuze zou niet compleet zijn zonder dat we meer over de influencer te weten komen. Daarom zit er een tijdschrift in waarin je een exclusief kijkje krijgt in het leven van Monica. Wat je kunt verwachten? Persoonlijke verhalen, WhatsApp-gesprekken van Monica herself en persoonlijke brieven van familie en vrienden van de 24-jarige.

Monica Geuze goodiebox bestellen

Wat voor leuks er nog meer in verschijnt, blijft nog even geheim. Wil je zelf zo'n exclusieve box van Monica Geuze unboxen? Je krijgt de verrassingsbox (met producten ter waarde van meer dan €300!) voor €69,99. Bestel je het pakket, dan wordt de box eind januari bij je afgeleverd. Vanaf het moment dat je reserveert, word je op de hoogte gehouden van het proces én kun je meedoen aan toffe winacties. Het zou bijvoorbeeld zo maar kunnen dat Monica jouw box persoonlijk bij je komt afleveren...

Bestel hier jouw Monica Geuze box

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good