Glamour's daghoroscoop: dinsdag 17 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Gadget, Smartphone, Technology, Ipad, Electronic device, Communication Device, Cellular network, Electronics, Portable communications device, Mobile phone,
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je bent vandaag snel uit je humeur. Omdat je je niet fit voelt of omdat je gestrest bent over de enorme hoeveelheid werk die je af moet krijgen. Tijdnood? Trek op tijd aan de bel.

STIER
21 april-20 mei

Een prima dag om voldoende tijd vrij te maken voor dingen die je voor je plezier doet. Ook op deze manier rust je uit en kun je ondertussen een aantal zaken op een rijtje zetten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Misschien is huishoudelijk werk niet je hobby, maar vandaag lijk je toch echt aan de bak te moeten. Je hebt sommige klusjes uitgesteld, maar vandaag pak je ze aan. Is het plan…

KREEFT
22 juni-22 juli

Natuurlijk kun je zelf proberen uit te vogelen wat iemand anders denkt, maar waarom zou je zo ingewikkeld doen? Antwoorden krijg je pas als je de vragen hebt gesteld, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hm, de maand is halverwege maar het geld vliegt in een recordtempo je zak uit. En dan moet Kerstmis nog komen. Soms moet je nee zeggen tegen al die verleidingen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je reageert behoorlijk heftig op een gebeurtenis. Misschien laat je het niet merken, maar van binnen ben je lang niet zo kalm als je lijkt. Wees extra lief voor jezelf. Je hebt het nodig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je ergens een beslissing over moet nemen, luister dan naar je intuïtie. Word je onrustig? Waarschijnlijk maak je dan toch niet de beste keuze. Laat je in ieder geval niet opjagen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Heerlijk dagje om met een vriendin af te spreken en bij te praten. Daar komt het voorlopig namelijk niet meer van. Ook fijn: een wensje lijkt uit te komen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Dat het momenteel extra druk is op je werk wist je. Maar dat het zó druk zou worden, had je niet gedacht. Structuur en concentratie gaan je vandaag redden.

STEENBOK
22 december-20 januari

Denk groot, denk vooruit, fantaseer, visualiseer. Dat is belangrijk om met een (nieuwe) situatie om te gaan. Als jij het kunt bedenken, is het mogelijk!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Geen zin om te praten over dingen die je dwars zitten? Dat is helemaal ok, maar sluit mensen die het belangrijkst voor je zijn niet buiten. Nieuws over een geldkwestie komt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een dag om de overeenkomsten te zoeken in plaats van de verschillen. Je hoeft het niet met anderen eens te zijn, maar elkaars mening respecteren is belangrijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good