Glamour's daghoroscoop: woensdag 18 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Werk met een planning, lijstjes en desnoods met wekkers. Alles wat je kunt bedenken en wat werkt, kun je vandaag inzetten om tijdens deze drukke dag overzicht te houden.

STIER
21 april-20 mei

Het lijkt alsof jij al in de vakantiestemming bent. Wat een heerlijk gevoel moet dat zijn. Toch is het belangrijk om op details te letten. Je lijkt vandaag iets te vergeten!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je kunt je om veel dingen druk om maken, maar neem ook niet de zorgen van anderen op je schouders. Luisteren is prima, maar je hoeft geen oplossing te bedenken voor anderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Let vandaag niet alleen op de woorden die je gebruikt, maar ook op je lichaamstaal. Als je je afvraagt waarom mensen zo sterk op je reageren, heeft het waarschijnlijk daarmee te maken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vandaag is geschikt om zoveel mogelijk praktische zaken aan te pakken en vast enkele dingen voor te bereiden. En ja, natuurlijk is het prima om een paar zaken weg te laten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als jij lekker je gang kunt gaan en dingen volgens schema verlopen, ben je een gelukkig mens. Ach, en dat één detail niet helemaal perfect is, is niet er. Je hebt nog tijd genoeg.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Weet je waarom je niet lekker in je vel zit en kun je er iets aan doen? Dan is dat de oplossing. In andere gevallen helpt het om jezelf vandaag eens flink in de watten leggen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er komt behoorlijk veel informatie, maar sommige dingen worden enorm uitvergroot. Niet alles is wat het lijkt en neem dat nieuws daarom gerust met een korreltje zout.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Stress speelt vandaag een rol. Bij anderen, maar ook jij bent er nu gevoelig voor. Iedereen staat onder druk. Zwijgen is daarom vandaag goud waard.

STEENBOK
22 december-20 januari

Nog even de laatste details uitwerken en dan ben je klaar om aan de slag te gaan. Als je dit jaar flink wil uitpakken met de feestdagen, moet je die neiging vooral niet onderdrukken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Positief denken is echt niet altijd de oplossing voor ieder probleem, maar je schiet er niks mee op als je je laat meeslepen door negatieve gedachtes. Kick your own ass!

VISSEN
20 februari-20 maart

Het lijkt jou perfect om deze avond met je liefste door te brengen, maar check eerst even of hij/zij geen andere plannen heeft. Overleggen is vandaag extra belangrijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good