Glamour's daghoroscoop: donderdag 19 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Illustration, Blackboard, Recreation,
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Nog even doorbijten, Ram. Het is inderdaad een loodzware week geweest, maar het einde komt in zicht. Probeer de kritiek die je krijgt van je af te laten glijden.

STIER
21 april-20 mei

Iedereen loopt te zuchten en te klagen, maar jij hebt nergens last van. Dat is dus het voordeel als je je niets van anderen aantrekt en gewoon je eigen ding doet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het begint je een beetje de keel uit te hangen dat er overal aan je wordt getrokken en dat je nergens rustig aan je werk kunt besteden. Kun je thuis werken? Doen!

KREEFT
22 juni-22 juli

Gebruik de energie van vandaag om heldere afspraken te maken over de taakverdeling. Hoe beter jullie op elkaar afstemmen, hoe makkelijker het voor iedereen wordt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dacht je dat je het nu druk hebt? Wacht dan de komende weken af, want dan wordt het een stuk vermoeiender. Pak ieder moment om plezier te maken met beide handen aan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoe zou je willen dat een situatie verloopt? Dit is een goed moment om de touwtjes in handen te nemen en de koers uit te stippelen. Twijfel niet, maar begin!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Misschien is het toch beter om je ergernissen uit te spreken. Dan kun je het daarna loslaten en hoef je er niet meer over te tobben. Lucht je hart!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Hoop doet leven, luidt het gezegde. Jij weet zelf waar je op hoopt, maar wees eerlijk tegen jezelf. Vooral als je wacht op iemand anders is het tijd voor een reality check.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je kunt vandaag laten zien wat je in je mars hebt. De verwachtingen zijn hoog, maar er hangt ook veel van af. Je kunt het, Boogschutter. Grijp deze kans.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het gaat allemaal precies zoals je verwacht, maar het kost wel ontzettend veel energie. Het advies dat iemand je geeft, is de moeite waard om mee aan de slag te gaan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dat lusteloze gevoel lijkt door vermoeidheid op een sluimerend griepje te worden veroorzaakt. Neem het zekere voor het onzekere en duik op tijd je bed in. Slaap doet wonderen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het verdient een compliment hoe jij je inzet voor anderen en hoe behulpzaam je bent. Zorg er wel voor dat je eigen taken niet in de knel komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good