Glamour's daghoroscoop: vrijdag 20 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

Games, Technology, Hand, Recreation, Gadget, Illustration,
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je steekt je gevoelens voor iemand niet onder stoelen of banken. Je hebt de steun, begrip en aandacht van dit persoon nu hard nodig. Belangrijk is om je woorden goed te kiezen.

STIER
21 april-20 mei

Je laat je momenteel het liefst leiden door je verstand en je onderdrukt je gevoelens. Dat is niet echt handig, want zo loopt de spanning alleen maar op.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Flirten kan enorm leuk zijn en nu iemand zo duidelijk z’n bewondering voor je toont, schiet je zelfvertrouwen omhoog. Ach, je weet zelf of je er iets mee kunt of niet.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je blijft vanavond liever thuis en in die afspraak buiten de deur heb je weinig zin. Makkelijk als je alleen bent, maar je partner denkt er misschien heel anders over.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vandaag wordt weer duidelijk belangrijk een eerste indruk is. Het zet meteen de toon. Moet jij vandaag een supersterke indruk maken? Let er dan extra op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jaloezie is niet prettig. Niet als anderen jou benijden en ook niet als jij jaloers bent op iemand anders. Reageer voorzichtig en laat je niet meeslepen door je emoties.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Nu is het extra belangrijk om goed voor jezelf op te komen. Vooral als je de emoties van anderen zo duidelijk aanvoelt. Nee zeggen is soms de enige optie.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Enerzijds wil je je het liefst terugtrekken, anderzijds ben je ook nadrukkelijk aanwezig. Dit dilemma verdwijnt pas als jij een beslissing neemt over wat je wil.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een mooie dag om tijd met vrienden door te brengen. De komende week is iedereen druk en komt het er niet van. Nu en morgen zou het moeten lukken om af te spreken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Werk en privé zijn soms lastig te scheiden. Natuurlijk kun je kort aangeven wat er speelt, maar je kunt eenmaal uitgesproken woorden nooit meer ongezegd maken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je snakt ernaar om de sleur te doorbreken, maar je partner denkt daar misschien heel anders over. Een compromis vinden moet lukken, dus doe maar een voorstel.

VISSEN
20 februari-20 maart

Alles komt vandaag ongefilterd bij je binnen. Je emotionele reactie is ook intens. Loop niet te hard van stapel en onthoud dat niet alles is bedoeld zoals jij het nu ervaart.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good