Glamour's daghoroscoop: zondag 22 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop-zondag
Sandra de Kuiper

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je bent niet van plan om je zomaar bij een situatie neer te leggen. Eerst wil je weten hoe de vork in de steel zit. Nou, die waarheid krijg je vandaag op tafel.

STIER
21 april-20 mei

Een fijne dag om door te brengen met mensen die je energie geven en die een positieve invloed op je hebben. Neem vandaag overal wat meer te tijd voor.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het lijkt een drukke dag te worden. Goed te doen als je bent voorbereid, maar het kost veel energie als je achter de feiten aanloopt. Even focussen dus.

KREEFT
22 juni-22 juli

Wil je toch nog een cadeautje kopen voor bijvoorbeeld je liefste? Je loopt vandaag tegen het perfecte geschenk aan, dus stort je maar in de drukte.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Verkoudheid of griep komen nooit gelegen, maar dit is inderdaad een heel lastig moment. Toch is het duidelijk dat je nu rust moet nemen en even wat dingen moet loslaten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het lijkt of je iemand niet kunt bereiken. Dat kan letterlijk zijn, maar ook figuurlijk. Vervelend, maar er zijn grenzen, Maagd. Hou de eer aan jezelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij bent in de stemming om de bloemetjes buiten te zetten. Jij wil dansen, feesten, lachen, flirten, plezier maken. Het is zaterdag. En niets houdt jou tegen. Enjoy!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Vandaag lukt het uitstekend om je gevoelens te verwoorden en duidelijk te maken wat je nodig hebt. Je had je weer eens zorgen om niets gemaakt, blijkt ook.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Mooie dag om met je vrienden of je liefste door te brengen. Nieuwe liefde? Er hangt een opwindende spanning tussen jullie, maar jij gaat niet de eerste stap zetten. No way!

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is officieel: het Steenbok seizoen begint vandaag en dat betekent dat je aan een nieuwe ronde gaat beginnen. Maar eerst moet je voor jezelf nog iets afsluiten…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zin in een nieuwe look, nieuwe kleding of een andere verandering aan je uiterlijk? Je speelt als een tijdje met de gedachte, maar vandaag zet je de eerste stap!

VISSEN
20 februari-20 maart

Een goede vriendin begrijpt precies hoe jij je voelt en niets is fijner dan bij haar je hart luchten. Het advies dat je krijgt, is trouwens lang niet gek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good