Glamour’s gloednieuwe 'Hé, het is oké'-nummer is hier

Een nieuw jaar, nieuwe kansen

Magazine, Pattern,
Glamour

Glamour’s gloednieuwe januari/februari issue staat geheel in het teken van Hé, het is oké. In deze editie vind je een heleboel toffe interviews, praten we je bij over de laatste mode en vind je een XL-jaarhoroscoop, weet je in elk geval wat jou te wachten staat het komende jaar.

Hé, het is oké

Je hebt nu eenmaal niet altijd zin om… te fietsen (ook al zit je werk om de hoek), trap te lopen, benen te scheren of gezond te leven. In dit nummer staan 52 'Hé, het is oké’s', eentje per week, om het jaar mee door te komen. Verder kun je van dit issue een heleboel mode, beauty en toffe interviews verwachten. Zo voelden wij de meiden van Élite aan de tand, want hoe ga je met de fame om als je in één klap beroemd bent? De hoofdrolspelers, Danna Paola, Ester Expósito en Mina El Hammani sieren de cover en doen uitgebreid hun verhaal over seks, racisme en het nut van dicht bij jezelf blijven. Dit zijn allemaal onderwerpen die ook in de hitserie aan bod komen. “Het gave aan Élite is dat de serie rauw en ongeremd is, en ageert tegen heel veel vooroordelen,” vindt Danna. De vrouwen vertellen alles over de serie én hun persoonlijke leven.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Tino Martin: What a man

Ook spreken wij met volkszanger Tino Martin, die met zijn mega-hit plotseling wereldberoemd werd in Nederland. Anke vraagt hem alles over zijn jeugd, zijn plotselinge bekendheid en carrière: “Ik wil in Rotterdam Ahoy en in de Johan Cruijf Arena staan.”

Natuurlijk kun je -net zoals elke maand- rekenen twee te gekke column’s van Yuki Kempees en Julia Mekkes, Julia vertelt deze maand over haar break-up met Dave, “het is niet het einde van de wereld als je relatie eindigt.”

New year, new wardrobe

Een nieuw jaar betekent ook weer nieuwe trends. In dit issue vind je een tal van fijne hoofddeksels om de winter mee door te komen, word je op de hoogte gesteld van de laatste trends en deelt de redactie hun winter wardrobe. Ook delen wij onze persoonlijke ervaringen op reis en tippen we onze droombestemming.

Beauty

Regenboogwimpers, kersenrode lippen, bolletjeshaar; Glamour bespreekt in de uitgebreide beautyguide alles wat Beautyland het komende seizoen te bieden heeft. Daarnaast deelt niemand minder dan Dua Lipa haar beautygeheimen met ons en vertelt ze over haar passie voor muziek.

“Heb je nou al een vriend?”

Wie graag naast Dua Lipa in de hitlijsten zou willen staan (correctie: komt te staan) is supertalent Delany Lepelblad. Zij en twee andere aanstormende talenten vertellen alles over hun hun liefde voor hun talent, en hun toekomst. “Studeren kan altijd nog, ik ga me eerst maar even kwalificeren voor de Olympische Spelen.” Verder lees je persoonlijke verhalen over fetisjes, een chronische ziekte, liegen over een vegan-lifestyle en snakken naar een vriend: “Je kunt heel blij zijn met jezelf en toch met iemand samen willen zijn.” De meiden van Damn Honey praten ons bij over feminisme en tippen goede come backs voor vervelende vragen die je wellicht te horen krijgt tijdens het kerstdiner: “Heb je nou al een vriend?”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good