Countdown! Dit waren onze best gelezen artikelen van 2019: #1

We blikken terug op een mooi 2019

the-avengers-infinity-war-film-black-widow-captain-america
Avengers: Infinity War

De laatste dagen van 2019 zijn ingegaan, het nieuwe jaar (met nieuwe dromen en doelen, avonturen en veroveringen) lonkt. Wáár blijft de tijd? Voordat we vol energie doorgaan met de laatste nieuwtjes slash heetste gossip brengen én de mooiste mode momenten plus beste beauty buys delen, pakken we nú een momentje om terug te blikken op de best gelezen artikelen van dít jaar. Lees je mee?

Glamour's top 10 bestgelezen artikelen van 2019

1: Dit zijn alle Marvel films in de juiste volgorde

the-avengers-infinity-war-film-black-widow-captain-america
Avengers: Infinity War

Eerder dit jaar verscheen de Marvel film der Marvel films in de bioscoop: Avengers: Endgame. Zo ongeveer alle personages uit de films van Marvel Entertainment - Iron Man, Captain Marvel, Spider-Man, noem maar op - kwamen samen in de kaskraker. Maar al die helden zijn ook al te zien in eerdere films. Speciaal voor de die-hard fans én voor degenen die nog verslaafd moeten raken aan de filmreeks; dit is de chronologische volgorde van de Marvel films!

Lees meer

2: Zo kun je nu jouw Hyves-profiel terugvinden

Clothing, Street fashion, Eyewear, Fashion, Sunglasses, Beauty, Abdomen, Waist, Crop top, Trunk,
Christian VierigGetty Images

Bijna iedereen heeft vroeger een Hyves-profiel gehad. Tussen 2004 en 2013 was het platform razend populair en hadden maar liefst tien miljoen Nederlanders een profiel. Dankzij de opkomst van Facebook zetten veel mensen Hyves op een lager pitje, en in 2013 hield het daarom op met bestaan. Het platform was ineens verdwenen. Kan iemand nog jouw duckface- en onderkinfoto’s van vroeger bekijken en wat is er eigenlijk gebeurd met de liefdesverklaring die je op je achtste via Hyves verstuurde? Dit is dus (bijna) allemaal nog online vindbaar.

Lees meer

3: De baard van koning Willem-Alexander is (terecht) het gesprek van de dag

Willem-Alexander met baard
Patrick van KatwijkGetty Images

Voor de verandering was het niet de altijd beeldschone verschijning van koningin Máxima waar het publiek eerder dit jaar niet over uitgepraat raakte, maar de looks van koning Willem-Alexander. Onze koning verraste Nederland tijdens zijn bezoek aan Terneuzen om 75 jaar vrijheid te vieren met een flinke baard. En daar zijn twitteraars over te spreken. Ben jij ook #teambaard?

Lees meer

4: Reality story: 'Door mijn ex kan ik geen kinderen krijgen'

Young Women Looking At Pregnancy Test
Ashley Armitage / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Nikki (33) was negen jaar samen met Jason, maar hij bedroog haar. Ze heeft nu een nieuwe relatie en wil graag kinderen, maar dat lukt niet. ''Doordat Jason niet eerlijk was, ben ik onvruchtbaar,'' vertelt Nikki. ''Waarom had Jason nooit verteld dat hij zo’n keelpijn had dat hij naar de dokter was geweest?''

Lees meer

5: Lize Korpershoek bewijst in DWDD waarom we haar docu nodig hebben

People, Fun, Event, Audience, Crowd, Blond, Photography, Performance, Leisure, Brown hair,
DWDD

Lize Korpershoek was te gast bij De Wereld Draait Door om te praten over haar nieuwe documentaire 'Mijn Seks Is Stuk'. In haar docu probeert Lize erachter te komen waarom ze na de eerste periode van verliefdheid in een relatie geen zin meer heeft in seks. Tafelheer Adriaan van Dis vond het een beetje pittig om te begrijpen dat vrouwen anno 2019 ook gewoon openlijk over hun seksualiteit kunnen praten. Het gesprek dat volgt bewijst precies waarom we deze documentaire nu nodig hebben.

Lees meer

6: Zo veel verdienen deze Nederlandse artiesten met één optreden

hoeveel-verdienen-nederlandse-artiesten
@ronnieflex010Instagram

Wanneer we naar een festival, concert of club gaan, betalen we meestal een paar tientjes om onze favoriete artiesten te zien. De organisatoren van het feest zijn iets meer kwijt. Benieuwd hoe veel Nederlandse artiesten verdienen met één optreden? RTL Boulevard zocht het uit. De resultaten willen we je niet onthouden. Zo verdient Broederliefde €10.000 euro met één optreden.

Lees meer

7: Ex on the beach talk: waarom Jamecia eigenlijk een rolmodel is

ex-on-the-beach-jamecia-harry-elias-elodie-all-stars
Ex on the Beach: All Stars

Voordat je denkt wat gebeurt hier nu: luister even. Net zoals jij zit ik op zondag met veel verwondering te kijken naar Ex on the Beach: All Stars. Het programma behoeft geen uitleg, iedereen kent het concept. Waar Temptation Island (een soortgelijk programma) nog gaat over het spel der verleiding, gaat EOTB over zo veel mogelijk mensen doen (behalve Roy dan). Daar hoeven we niet omheen te draaien. Want liefde lijken de kandidaten allerminst te zoeken. Good for them en smullen voor ons (a little brainless telly never killed nobody).

Lees meer

8: Money Talk: vrouwen lopen gemiddeld 300.000 euro salaris mis

Street fashion, Photograph, Clothing, Fashion, Snapshot, Outerwear, Footwear, Coat, Photography, Street,
Edward BerthelotGetty Images

Sinds 1980 is er per wet vastgesteld dat mannen en vrouwen, die even bevoegd zijn, recht hebben op een hetzelfde salaris. Toch blijkt het dat een vrouw gemiddeld -houd je vast- 300.000 euro salaris minder verdient dan de man. Journalist Milou Deelen dook in dit onderwerp en zocht voor ons uit waar dit probleem vandaan komt, en beter: hoe jij de zuurverdiende centen krijgt, waar je recht op hebt.

Lees meer

9: De opvallende uitspraken van Orpheo op een rij

People, Eyewear, Smile, Glasses, Human, Sunglasses, Adaptation, Photography, Happy, Vision care,
Temptation Island VIPS

Orpheo kwam late to the game maar maakte een flinke indruk op Temptation Island. Vooral door zijn bizarre uitspraken: ''Ik ben ook maar een man en wil er het liefst ook gewoon op los spuiten,'' aldus Orpheo met een waterpistool in zijn hand.

Lees verder

10: Ik beken: 'Mijn vriend heeft een micropenis'

Plant,
Getty Images

Kiki (28) moest even slikken toen ze haar vriend voor het eerst naakt zag. Hij had een ‘micropenis’. Inmiddels weet ze dat het niets zegt over zijn kwaliteiten als minnaar. ''Erwin is een prachtige man, alleen boven zijn benen bungelde een soort ieniemini-knakworst,'' vertelt Kiki.

Lees verder

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good