Glamour's daghoroscoop: maandag 23 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Een lastige situatie kun je maar beter voorzichtig aanpakken. Misschien is het zelfs slimmer om niets te zeggen en je op de vlakte te houden, want vandaag kan ieder woord verkeerd overkomen.

STIER
21 april-20 mei

De onrust giert bij vlagen door je heen. Als je niet vindt wat je nodig hebt, zoek je misschien teveel buiten jezelf. Het is een goede dag voor wat soul-searching.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Lijkt het of ‘ iedereen’ tegen je is? Misschien doe je net iets teveel je best of investeer je in de verkeerde mensen. Jij bepaalt tot hoever dit gaat, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

De spanning loopt op. Bij mensen in je omgeving, maar ook bij jou zelf. Natuurlijk is het een drukke dag, maar stress kun je voorkomen door je niet druk te maken om bijzaken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Er is dit jaar veel gebeurd en ook jij bent veranderd en gegroeid. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Begin vandaag met je kalmte te bewaren in alle hectiek.

MAAGD
24 augustus-22 september

Met de liefde gaat het de goede kant op en hierdoor stijgt je stemming direct weer naar een prettig niveau. Vandaag ben je het zonnetje in huis of op kantoor.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Oei, het lijkt of je erg weinig energie hebt. Hopelijk is het geen beginnende griep. Luister vandaag extra goed naar je lichaam en maak het jezelf zo makkelijk mogelijk.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Tellen, rekenen, schuiven…maar als je teveel hebt uitgegeven, kun je dat niet meer ongedaan maken, Toch komt er vandaag ook een financiële meevaller.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je hebt er lang op moeten wachten, maar nu lijkt die financiële voorspoed dan eindelijk te komen. Dat komt nu wel heel goed uit, want vandaag wordt een dure dag.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is een geweldige dag om jezelf te verwennen. Heb je niks nodig? Dan is een dagje naar de sauna misschien een perfecte oplossing. Aan ontspanning heb je altijd behoefte.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De aanhouder wint en dát wordt steeds vaker bewezen. Zelfs als je kleine stapjes zet, jij merkt het verschil. Hou vol, Waterman. Dit doet je in alle opzichten goed.

VISSEN
20 februari-20 maart

Vriendschappen staan deze week hoog op de agenda. Meestal gaat het om leuke dingen, maar er is ook een akkefietje met iemand. Spreek het uit als het je dwars zit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good