Glamour's daghoroscoop: dinsdag 24 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het lijkt tijd om aan een nieuwe ronde te beginnen of om naar een bijzondere plaats te gaan. Het hoeft niet groots of spectaculair te zijn, als je maar iets nieuws probeert.

STIER
21 april-20 mei

Ben je er klaar voor, Stier? Zo te zien sta je te trappelen van ongeduld, maar tegelijkertijd zie je ook een beetje op tegen al het werk dat je moet verzetten. Aan de slag dan maar!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je wordt getriggerd om uit je comfort zone te treden. Of je nu iets nieuws moet leren, iets moet veranderen of verbeteren: als je flexibel bent, moet het lukken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Er wordt weer eens behoorlijk overdreven gereageerd en gehandeld, maar jij pikt er een goed idee uit. Dat moet nog rijpen, maar je gaat er beslist iets mee doen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Flirten is je tweede natuur, maar vandaag reageer je niet (meer) op de aandacht die je trekt. Ben je van gedachten veranderd of merk je het echt niet dat iemand je zoooo leuk vindt?

MAAGD
24 augustus-22 september

Focus je op jezelf en op wat er vandaag nog moet gebeuren. Het is geen dag om nu nog nieuwe details uit te stippelen. Doe dat jezelf en je omgeving niet aan!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vertrouwen en wantrouwen wisselen elkaar af. Verwarrend en vermoeiend en al helemaal geen goede stemming om een knoop door te hakken. Neem wat afstand. .

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Aan power heb je geen gebrek, maar hoe laat je het vandaag in je voordeel werken? Een goed begin bepaalt de toon. Pas op dat je niet te bazig overkomt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Aan sommige dingen kun je niks (meer) doen. Dan maar roeien met de riemen die je hebt. Je improvisatietalent komt vandaag heel goed van pas en het werkt ook nog eens perfect. Ha!

STEENBOK
22 december-20 januari

Stilte voor de storm? Jij houdt op dit moment wijselijk je mond over een gevoelige situatie. Slim, maar pas op; je houding verraadt je als je daar niets aan doet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Reken op een rommelige, drukke, chaotische dag die gelukkig ook supergezellig wordt. Je gaat nog lang nagenieten en van de lachwekkende situatie die je meemaakt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je lijkt niet bepaald in een feestelijke stemming. Komt dat omdat je je hebt verkeken op de hoeveelheid werk die je nog moet verrichten? Stop met mokken en ga aan de slag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good