Glamour's daghoroscoop: donderdag 26 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je reputatie en carrière zijn belangrijk en zelf vandaag werk je daaraan. Je voelt het goed aan: jezelf aanpassen aan de veranderingen is het beste wat je kunt doen.

STIER
21 april-20 mei

Jezelf blijven en doorgroeien is de boodschap. Niet alleen vandaag, maar de komende tijd. De uitdaging van vandaag is pittig, maar het gaat je lukken. Geef de moed niet op.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Goed plan om te zorgen dat je liefste meer tijd voor zichzelf neemt. Als er geen verplichtingen zijn, breng deze dag dan met z’n tweetjes door en doe alleen waar jullie zin in hebben.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen of een mededeling te doen. Waarschijnlijk over de liefde. De reactie zijn precies zoals je had voorspeld.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vandaag zou je helemaal niets tegen je zin in moeten doen want het levert niks op. (Behalve irritaties.) Je voelt je misschien niet topfit en dat is nog een reden om rustig aan te doen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het lijkt erop dat genieten je nieuwe missie is en daar ga je vandaag mee beginnen. Het voelt goed dat je een knoop hebt doorgehakt. Jij wil niet eens meer op je besluit terugkomen

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Er is onrust in jezelf en in je omgeving. Alsof dat niet voldoende is, kan er ook nog een storing of ander ongemak gebeuren. Concentreer je, dubbelcheck en let extra goed op.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Om nou net vandaag eens uitgebreid de issues met bepaalde familieleden uit te spreken, is niet handig. Niet omdat het Kerstmis is, maar omdat de eclips alles vergroot.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je kunt kiezen, blijf vandaag dan lekker thuis in de luie stand. Een bepaalde opmerking zit je niet lekker, maar het zegt meer over de ander dan over jou. Laat gaan!

STEENBOK
22 december-20 januari

De eclips van vandaag is in jouw teken. Daarom ben je zo snel uit balans of ervaar je alles zo intens. Je menig over iets of iemand moet je bijstellen. Niet leuk, maar wel beter voor je.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Bestaat toeval nou wel of niet? Jij hebt al te vaak gemerkt dat veel dingen verband met elkaar hebben. Ook vandaag kun je hier weer bewijs van krijgen als je er op let.

VISSEN
20 februari-20 maart

Ben je teleurgesteld over iets of iemand en is het de zoveelste keer dat dit gebeurt? Dan wordt het tijd om wat beter voor jezelf op te komen of wat meer afstand te nemen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good