Glamour's daghoroscoop: vrijdag 27 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je zit nog helemaal in een flow en als je vandaag vrij bent, ga je er gewoon mee door. Als je vrij bent, betekent het iet dat je rustig aan doet. Integendeel zelfs. Je gaat vol gas!

STIER
21 april-20 mei

Zomaar ergens beginnen werkt zelden omdat er dan veel tijd verspild wordt. Structuur geeft je juist de ruimte en de vrijheid waarnaar je momenteel zo naar snakt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Heb je een vrije dag en zin om goed te scoren tijdens de sale? Dan kun je vandaag je slag slaan. Check je wel even of dat ‘koopje’ helemaal klopt?

KREEFT
22 juni-22 juli

Vandaag wil je bij voorkeur alleen met je liefste doorbrengen, maar er staat ook een afspraak op de agenda. Die wordt leuk, maar ook wel behoorlijk druk en vermoeiend.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vermoeidheid kan er in één keer uitkomen en je bijna letterlijk vloeren. Je hebt rust nodig, Leeuw. Jammer dat je goede adviezen in de wind blijft slaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Dit is zo’n gekke dag waarop je van alles van plan bent, maar waar je uiteindelijk nauwelijks iets van je lijstje kunt wegstrepen. Ach, zo’ lui dagje is soms ook wel eens lekker.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Heb je liefde in gedachten? Je spontane actie heeft beslist effect. Je eigen grenzen verleggen is spannend, maar ook opwindend. Hoe ver durf je te gaan?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Zet eerst je gedachten en gevoelens op een rijtje en bepaal hoe je je boodschap gaat brengen. De fouten van anderen zijn je helder, maar zie je de jouwe ook zo scherp?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je kunt echt helemaal niks met vage beloftes en ingewikkeld gedrag. Geen wonder dat de ergernissen oplopen. Je hebt gewoon gelijk, maar of je dat ook krijgt…

STEENBOK
22 december-20 januari

Blijf in beweging, Steenbok. Niet alleen letterlijk, maar ook tussen je oren. Je verjaagt een somber gevoel razendsnel door gezelschap van anderen te zoeken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het lijkt of je er met je aandacht niet helemaal bij bent, maar ondertussen heb je haarfijn door wat er achter de schermen speelt. Laat je niet met een kluitje in het riet sturen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Nu al beginnen met je goede voornemens? Dat is misschien niet het juiste moment, maar je doet je lijf een plezier als je vandaag rustig aan doet met eten en drinken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good