Glamour's daghoroscoop: zondag 29 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een mooie dag om wat tijd met je vriendinnen door te brengen. Ja, je gaat binnenkort hard aan de slag, maar vandaag ga je de bloemetjes flink buiten zetten.

STIER
21 april-20 mei

Nieuwe ideeën verdienen meer aandacht. Schrijf voor jezelf eens op wat je de komende maanden wil bereiken of wil doen. Verveel je je? Bel een vriendin en spreek wat af.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een perfecte dag om iets nieuws te proberen, iets nieuws te doen of naar een nieuwe plaats te gaan. Er valt op dit moment veel te beleven, dus kies het leukste.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je wil een oplossing vinden en liefst vandaag nog. Geloof het of niet, maar die ene vreemde ingeving kan de boel aan het rollen brengen. Wat heb je te verliezen?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als er afspraken moeten komen, luister dan goed, wees helder en laat bijzaken achterwege. De taken verdelen gaat het beste als één persoon de leiding heeft.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het advies is om rustig aan te doen en stressfactoren zoveel mogelijk te ontwijken. Dat laatste geldt ook voor een gesprek dat makkelijk ontspoort. Wacht een beter moment af.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Prille liefde? Alles is leuk, interessant en superspannend. Vandaag krijg je wat meer te zien van je lief. Durf jij je helemaal open te stellen of is het nog te vroeg?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Doe vandaag vooral wat goed voor jóu voelt. Je kunt er namelijk pas voor anderen zijn als jij goed in je vel zit. Dat je voor iemand een uitzondering maakt, bepaal jij helemaal zelf.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Humor is zó ontzettend belangrijk! Dat merk je vandaag weer als tranen over je wangen rollen en je pijn in je buik krijgt van het lachen. Weinig dingen zijn beter!

STEENBOK
22 december-20 januari

Maak vandaag even tijd vrij voor je financiën verzekeringen of administratie als je dat nog niet hebt gedaan. Niet het leukste klusje, maar het bespaart je misschien veel geld.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Stel je niet koppig op, Waterman. Iemand probeert je iets duidelijk te maken en reageert misschien een beetje te emotioneel naar jouw zin. Maar het gaat om de boodschap….

VISSEN
20 februari-20 maart

Vandaag is het belangrijk om je te concentreren. Natuurlijk geldt dat voor deelname in het verkeer, maar ook thuis in bijvoorbeeld de keuken. Zo kun je ongelukjes voorkomen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good