Glamour's daghoroscoop: maandag 30 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Bewust of onbewust lijk je aan te sturen op een confrontatie. Waarschijnlijk is de ander slechts een spiegel om je op af te reageren, want de spanning zit voornamelijk in jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Je bent vandaag letterlijk en figuurlijk niet bereikbaar. Het enige waar je voor in de stemming bent is om iets gezelligs met vrienden te doen. Op voorwaarde dat zij het initiatief nemen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Iets of iemand heeft een behoorlijke indruk op je gemaakt. De hele dag ben je ermee bezig en je gedachten draaien in kringetjes rond. Vermoeiend, maar loslaten lukt vandaag slecht.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je hebt geen geduld met mensen die misbruik van je behulpzaamheid maken en dat laat je duidelijk merken. Ga je er niet schuldig over voelen; je staat 100% in je recht.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een mooie dag om hard te werken. Niet alleen aan je gewone job of studie, maar werken aan je conditie is net zo belangrijk. Beslissing nemen? Luister vooral naar je verstand.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het lijkt of je je totaal overgeeft aan de liefde, romantiek, lustgevoelens mateloos genieten en plezier maken, maar ondertussen weet je heel goed wat je doet. Toch?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De liefde staat nog steeds op je agenda en als het aan jou ligt komen jullie het bed misschien niet eens uit vandaag. Nou, waarom zou je niet eens toegeven aan een impulsief idee?

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

De sfeer is op z’n zachtst gezegd nogal intens en onderhuidse spanningen kunnen oplopen. Misschien is het beter om even weg te lopen en tot rust te komen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Tijd om te genieten en niet op een eurootje te kijken, maar als je wil, kun je vandaag flink besparen door toch even goed op te letten. Geld verspillen is niet je ding.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je neus voor geld levert je vandaag veel op als je een beetje onderzoek doet. Krijg je nou een verlaat kerstcadeau of word je gewoon weer verwend?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Anderen doen vandaag graag wat jij wil. Zo’n kans laat je toch niet liggen, Waterman? Je charme vol inzetten werkt nog beter als je je zin wil krijgen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Ja, je voelt iets goed aan, Nee, het is niet de moeite waard om er diep op in te gaan, tenzij je denkt dat iemand niet eerlijk tegen je is. Dat hoef je niet te negeren.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good