Glamour's daghoroscoop: dinsdag 31 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vandaag lijkt alles pais en vree en bereid jij je voor op een bijzondere Oud en Nieuw. Waarom bijzonder? Omdat je het dit jaar op een andere plek of met een ander gevoel viert.

STIER
21 april-20 mei

Je hebt best grote plannen en verwachtingen. Niet alleen van het feest vanavond, maar ook van iets nieuws waar je naar uitkijkt. Top, deze instelling!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wat is er aan de hand? Het lijkt of je vandaag totaal niet lekker in je vel zit. Als je behoefte hebt om erover te praten, is er iemand bij wie je terecht kunt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Liefde, vriendschap, gezelligheid… Vandaag wil je iedereen een plezier doen en je omringen met de leukste mensen. Ontbreekt er iemand? Hij/zij is in jouw gedachten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het zou zomaar kunnen dat je voortijdig afhaakt omdat je té moe of niet fit genoeg bent om het vol te houden. Een powernapje gaat je vast redden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij gaat vanavond helemaal los. De hele dag, eigenlijk want je begint al vroeg met het vieren van deze laatste dag van het jaar. Morgen zie je wel verder….

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Waarschijnlijk vier jij de jaarwisseling thuis of heel dicht in de buurt en als je heel eerlijk bent hoeft het dit jaar niet zo uitbundig of zo laat te worden. Prima toch?

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Er wordt vandaag veel gecommuniceerd. Misschien om al je vrienden en familie een fijne jaarwisseling te wensen, maar misschien ook over een bijzondere gebeurtenis.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Neeeee…. Je vindt het drie keer niks als de plannen op het laatste moment worden omgegooid. Daar heb je totaal geen zin in, maar of je het tegenhoudt, is de vraag.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het wordt beslist geen rustige dag, maar juist nog drukker dan je had kunnen bedenken. Wat is het geweldig om te merken hoeveel mensen om je geven.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is tot op het laatst totaal onvoorspelbaar waar en hoe je deze dag gaat vieren. Het zou kunnen dat je niet fit genoeg bent om je oorspronkelijke plan uit te voeren…

VISSEN
20 februari-20 maart

Partytime! En hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Jij gaat het afgelopen jaar in gepaste stijl vieren en je bewijst dat je nog steeds tot het ochtendlicht wakker kunt blijven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good