Glamour's daghoroscoop: donderdag 2 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vooral vroege Rammen merken vandaag dat dingen eindelijk weer eens de goede kant op gaan en dat je een situatie in jouw voordeel kunt ombuigen. Die kans pak je natuurlijk.

STIER
21 april-20 mei

Je komt niet lekker op gang, maar dat heeft diverse oorzaken. Opvallend is dat het het nog niet lukt om plannen uit te voeren. Er wordt veel gezegd, maar weinig gedaan

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als jij de eerste stap zet, moet het lukken om contact te krijgen met iemand die je mist. Het is ook een goede periode om over (gezamenlijke) financiën nieuwe afspraken te maken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Bereid je vast voor op wat de komende dagen gaat beginnen. Zo maak je een goede start. Waarschijnlijk heeft dit te maken met je werk of andere prestatie die je moet leveren.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zelfs als het niet zo is, lijkt het of je op vakantie bent. Je staat in de geniet-stand en voorlopig ben je daarop gefocust. Besteed vandaag tijd aan je hobby en aan de liefde.

MAAGD
24 augustus-22 september

Over liefde gesproken… Het voelt zo ongelooflijk goed tussen jullie dat je nu al klaar bent om een volgende stap te zetten. Je laat er geen gras over groeien.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De druk(te) om je heen wordt je te veel en je zou graag aan een aantal verplichtingen willen ontsnappen. Dat ga je doen ook en vandaag kies je lekker voor jezelf.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Draaien je gedachten in kringetjes rond? Als je alles eens op een rijtje zet, zie je toch direct wat er niet klopt?! Daarna kun je een knoop doorhakken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jij en je liefste zijn het over de meeste dingen wel eens, maar over één onderwerp verschillen jullie al tijden van mening. Vandaag moet het lukken om dat probleem te tackelen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ineens kun je het verwijt krijgen dat je te dominant bent en alles onder controle wil hebben. Ai, daar zit een kern van waarheid in. Probeer rustig te reageren en beheers je.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je concentratievermogen is momenteel niet best en daardoor ontstaan er snel chaotische toestanden. Wat je ook doet; multitasking wordt vandaag niet geadviseerd.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een perfecte dag om te delen met je vrienden. Hoe kun je een betere start maken van het weekend? Wel is het handig om een beetje geduldig te zijn vandaag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder