Glamour's daghoroscoop: vrijdag 3 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Verstand en gevoel zijn niet lekker in balans. Je hóeft niet te reageren, Ram! En die ene opmerking kun je beter niet hardop uitspreken of in een appje versturen.

STIER
21 april-20 mei

Er zijn overal lichtpuntjes als je er op let. De actie van een vriend(in) is er bijvoorbeeld een. Jouw inzet voor iemand anders komt trouwens ook heel goed uit. Het komt als geroepen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zie je ergens tegenop of kun je een bepaalde situatie niet uit je gedachten krijgen? Erover praten met iemand die je vertrouwt, helpt vast. Sommige dingen moet je gewoon delen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Wat er ook om je heen gebeurt; jij focust je vandaag op je werk. Goed besluit, want je wil geen steken laten vallen. Daarvoor is dit te belangrijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Denk groot, denk buiten de lijntjes en zet je zelf in de brainstormstand. Als jouw creativiteit kan stromen, ontstaan er prachtige dingen en mooie plannen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is best eng om de diepte in te gaan, maar je zoekt het toch op. Als de ander zich open stelt, doe jij dat ook. Maar wie zet de eerste stap? Jij?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een dag om ja te zeggen tegen de liefde, tegen spontane afspraken, tegen plezier maken, tegen genieten. Jij weet hoe belangrijk het is om iedere dag te vieren.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Iets waar jij je lang druk over maakte, verliest aan kracht. Je gaat dit vanaf nu anders aanpakken. Hoe precies, weet je nog niet, maar het besluit is genomen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wie houdt een vrouw met een missie tegen? Jij maakt een vliegende start en daarmee neem je een direct een voorsprong op anderen. Je power is bewonderenswaardig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt geen zin in de klussen die liggen te wachten want ze doorkruisen de plannen die je eigenlijk al had gemaakt. Je wordt fijntjes aan je beloftes herinnerd…

WATERMAN
21 januari-19 februari

De kracht van positief denken is je duidelijk. Niet dat problemen ineens verdwijnen, maar je kunt er veel beter mee omgaan. En natuurlijk: de liefde maakt ook veel goed.

VISSEN
20 februari-20 maart

Merk je dat iemand jou wel erg leuk vindt? Die hints zijn eigenlijk niet te missen, maar als jij deze gevoelens niet hebt, wordt de situatie een tikje ongemakkelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder