Glamour's daghoroscoop: zaterdag 4 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Nog even snel dat ene ding regelen nu je er nog de energie voor hebt. Het is zonde om toe te geven aan ergernissen. Laat je dag er niet door verpesten.

STIER
21 april-20 mei

Luister vandaag gerust naar je gevoel, maar baseer er je oordeel niet op. Je ziet dingen namelijk niet objectief. Wacht met reageren tot je rustiger bent.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je kunt je druk maken over allerlei denkbeeldige situaties, maar daarmee maak je het jezelf onnodig lastig. Relax. Focus op je ademhaling en op het nu.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ook al ging deze week snel voorbij, het is je niet in de koude kleren gaan zitten. Vandaag ben je allesbehalve subtiel, maar je boodschap komt luid en duidelijk over.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zelfs als je zou willen, kun je niet onopgemerkt blijven. Je houding laat niets te raden over en je mening verkondig je uiteindelijk toch. Logisch dat je daar een reactie op krijgt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je gevoelens zijn intens, maar je probeert ze te beheersen. Uiterlijk kalm, maar van binnen een knoop in je maag. Bedenk dat anderen misschien hetzelfde ervaren.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je doet wat er van je wordt verwacht, maar het lijkt of je er met je gedachten niet bij bent. Binnenpretjes, fantasieën en stoute gedachten zorgen ervoor dat je het volhoudt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De manier waarop je spreekt is net zo belangrijk als wat je zegt. Als mensen vandaag heftig op je reageren, is dat waarschijnlijk de oorzaak.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je geeft het niet graag toe, maar ook jij kunt wel eens last hebben van jaloezie. Ach, als je het maar snel los kunt laten, want het is nergens voor nodig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als dingen niet naar wens gaan, voel je dat bijna als persoonlijk falen. Je mag gerust wat meer afstand nemen als je jezelf hierin herkent. Relativeren helpt vandaag enorm.

WATERMAN
21 januari-19 februari

In gedachten zie je bepaalde situaties voor je. En ja, daar heb worstel je mee. Bekijk de situatie gewoon per dag en neem nu nog geen besluiten voor alles daarna.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je wil best rekening houden met anderen, maar je moet ook aan jezelf denken. Plannen voor vanavond kunnen op het laatste moment veranderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder