Glamour's daghoroscoop: zondag 5 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De sfeer is lang niet verkeerd en zelfs beter dan je had gedacht. Je krijgt vandaag de kans om indruk te maken. Een goede voorbereiding en concentratie werken in je voordeel.

STIER
21 april-20 mei

Het is allemaal heel rustig en relaxt, maar toch gebeurt er ook iets verrassends of onverwachts. Dat maakt deze situatie eigenlijk alleen maar onvergetelijker.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wat er ook gebeurt en hoe je je ook voelt: vandaag kun je bepaalde zaken beter niet oprakelen. Daar zijn geschiktere momenten voor. Kijk vooruit. Niet achterom

KREEFT
22 juni-22 juli

Een dag om stil te staan bij de liefde, je gevoel, vriendschappen en de band die je met anderen hebt. Wil je iets verbeteren? Zet de eerste stap.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Natuurlijk is het mooi dat je naar perfectie streeft, maar dingen gaan zoals ze gaan. Doe je best en stel je verstandig op. Ook als je je zo niet voelt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het voelt goed dat iets (eindelijk) op z’n pootjes terecht komt. Kun je je zenuwen nu loslaten of zit je nog ergens mee? Geniet van deze bijzondere dag, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vandaag word je diep geraakt door bepaalde gebeurtenissen. Het thema ‘vroeger’ kan als een rode draad door de dag lopen. Logisch dat je er emotioneel van wordt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er wordt vandaag heel veel gepraat, maar jij hoeft niet per se je woordje te doen. Je voelt dat je misschien te heftig of te emotioneel reageert als je spreekt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je bekijkt een situatie het liefst zakelijk, maar dat is lastiger dan je dacht. Gevaar voor piekeren ligt op de loer. Zonde, dus stuur je gedachten een andere kant op.

STEENBOK
22 december-20 januari

Vandaag krijg je de kans om een situatie vanuit een ander perspectief te bekijken. Niet alles is jouw cup of tea, maar pik de goede elementen eruit en doe daar iets mee.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je maakt indruk, maar mensen zien alleen je buitenkant. (Die er toevallig heel goed uit ziet op dit moment.) Maak je niet druk om mensen en situaties die tegenvallen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Deze dag staat in het teken van vriendschap en verbondenheid. Het voelt goed dat jij en anderen op dezelfde golflengte zitten. Logisch dat je daar blij om bent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good