Glamour's daghoroscoop: maandag 6 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees meer.

RAM
21 maart -20 april

Vandaag wordt een drukke dag, maar dat betekent niet dat jij meteen in de hoogste versnelling schiet. Opstartmoeilijkheden? Concentreer je en begin op tijd.

STIER
21 april-20 mei

Iedere dag is mooi voor de liefde, maar vandaag geldt dat extra. Het is fijn dat je vandaag een prachtig compliment krijgt. Pak het aan; je hebt het nodig en helemaal verdiend.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Nee, je bent niet de gebruikelijke sprankelende, vrolijke persoon. De saaie januarimaand valt tot nu toe een beetje tegen. Schouders eronder en vandaag opstarten op karakter!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent van harte welkom, maar jij moet eerst even de kat uit de boom kijken en wennen aan de situatie. En dat nieuws van/over een vriend(in) moet ook eerst even bezinken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij bent als eerste aan de slag en je staat direct op ‘aan.’ Maar Leeuw, eerst moet je dat ene klusje nog afronden voor je kunt beginnen. Belofte maakt schuld.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het gaat allemaal een stuk vlotter als je weet wat je wil of als je weet wat er van je wordt verwacht. Pas op; over een bepaalde kwestie denk je misschien te makkelijk.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Met vriendelijkheid en geduld bereik je vandaag echt het meest. Bovendien is het slim om ergens het spreekwoordelijke nachtje over te slapen voor je reageert.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Op dit moment is het beter om geduldig te zijn en te wachten tot de sfeer verandert. Laat het even los en focus je op iets anders. Nu je zin willen doordrukken, werkt averechts.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je mag uiteraard verschil aanbrengen in wat van jou is en wat van de ander, maar in de liefde is het niet handig als je te zakelijk bent.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je (prille) liefde speelt een opvallende rol. Als de gevoelens wederzijds zijn, loop je op wolkjes. In het andere geval is het advies om afstand te nemen tot je weet hoe het zit.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent er niet helemaal bij met je aandacht. Doet een bepaalde situatie je denken aan een vroegere ervaring? Daar kun je niets aan veranderen, maar aan je gedrag in het Nu wel.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wat een goede beslissing om vooruit de kijken en plannen te maken voor de week die voor je ligt. Goed idee om op feiten te letten in plaats van je verwachtingen…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder