Glamour's daghoroscoop: dinsdag 7 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Al vroeg in de morgen krijg je een geweldig idee. Je weet pas of het uitvoerbaar is als je het probeert. Niet geschoten is altijd mis, dus geef het een kans.

STIER
21 april-20 mei

Maak je niet druk over wat er eventueel zou kunnen gebeuren. Komt tijd komt raad en bovendien ben jij degene die heel plotseling van gedachten en gedrag verandert.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wees eerlijk tegen jezelf; zou jij een situatie echt anders aanpakken? Zou het de zaak enorm veranderen? Dan is daar misschien het antwoord waarnaar je zoekt…

KREEFT
22 juni-22 juli

Het kost tijd om alle (nieuwe)informatie te verwerken. Laat je niet opjagen maar concentreer je. Dat is nu belangrijker dan een hoog tempo. Alle begin is moeilijk, maar het komt goed.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Enerzijds voel je je verplicht om ja te zeggen op een verzoek, maar je weet dat je er een prijs voor betaalt omdat je in zware tijdnood komt. Lastig dilemma.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij weet de stemming er goed in te houden en je professionele opstelling zorgt ervoor dat een uitdagende klus prima gaat. Je bent een goed voorbeeld voor anderen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wil je de sleur doorbreken? Doe dat dan! Juist je originele, spontane acties maken je spannend en onweerstaanbaar. Het hoeft niet over de top te zijn, als het maar echt is.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Wil je bepaalde zaken uitspreken? Dat kan, maar verwacht niet dat je overal gelijk in krijgt. Vandaag moet ook jij een beetje toegeven. Misschien zelfs meer dan je wil…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een prachtige dag om meer aan anderen te denken en zelf wat meer op de achtergrond te blijven. Zo krijg je waarschijnlijk toch wat je wil. Win -win, dus!

STEENBOK
22 december-20 januari

Stress ligt op de loer, maar kalmte gaat je redden! Belangrijk: beloof vandaag niet meer dan je aankunt. Deze klus gaat namelijk veel meer tijd kosten dan je denkt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is net januari, maar jij bent alweer toe aan meer nieuw en minder van hetzelfde. Dat moet je toch echt zelf regelen, Waterman. Doe vandaag iets dat je energie geeft.

VISSEN
20 februari-20 maart

De situatie is lastig, maar je hebt wel erg veel medelijden met jezelf. Zo wordt het er alleen maar zwaarder door. Kick your ass en laat zien wat je waard bent!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good