Glamour's daghoroscoop: donderdag 9 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je bent vandaag misschien niet in het allerbeste humeur, maar met een beetje discipline en zelfbeheersing sla jij je prima door een uitdaging heen. Reden om trots op jezelf te zijn.

STIER
21 april-20 mei

Overleggen, vergaderen, besprekingen voeren… het is bepaald niet je hobby, maar vandaag lijk je er niet aan te ontkomen. Voordeel? Dat interessante nieuwtje dat je hoort.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is een prachtige dag om je zegeningen te tellen, Tweelingen. Sommige dingen gaan misschien niet zo snel als je zou willen, maar je komt vooruit. Daar gaat het om.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je trekt je sommige dingen veel te persoonlijk aan. Vooral nu je vermoeid bent, is het lastig om objectief te zijn. En dan is een emotionele reactie er snel.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zijn verstand en gevoel weer eens niet in evenwicht? Voel je je onrustig? Dat komt misschien omdat je te lang wacht tot iemand anders toenadering zoekt. Hak zelf een knoop door!

MAAGD
24 augustus-22 september

Vriendschappen zijn superbelangrijk en vandaag wordt weer eens duidelijk waarom je niet zonder kunt. Sommige mensen zijn hun gewicht in goud waard en dat mag je ze laten weten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vandaag kun je het verschil maken, het voorbeeld zijn, een verandering in gang zetten of een positieve draai aan een lastige situatie geven. Hoe? Volg je hart!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je wil, kun je anderen vandaag overtuigen. Je weet precies hoe iets moet (of zou moeten) maar in je eentje krijg je het niet voor elkaar. Samen lukt het wél!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Pas op; je reageert misschien te bot op een situatie die voor iemand anders uiterst gevoelig ligt. Soms kun je beter niets zeggen, dan je mening geven. Vandaag is zo’n dag.

STEENBOK
22 december-20 januari

Lastig: geef jij jezelf voorrang of maak jij je wensen ondergeschikt aan die van anderen? Alleen jij kunt deze keus maken, maar je weet eigenlijk al wat het best is in dit geval.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Lief dat je zoveel doet en dat collega’s een beroep op je kunnen doen, maar pas op dat je niet over je eigen grenzen gaat. Je kunt beter nu nee zeggen, dan halverwege.

VISSEN
20 februari-20 maart

Waar ben je met je gedachten? Waarschijnlijk bij de liefde. Single? De aandacht die je trekt is lekker voor je zelfvertrouwen. Wist jij dat je zo goed kon flirten?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good