Glamour's daghoroscoop: vrijdag 10 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er wordt aan je getrokken en ‘iedereen’ heeft iets van je nodig. Geen wonder dat je daar geen zin in hebt. Wat er ook gebeurt: laat je niet op de kast jagen. Overwerk? Niet vandaag!

STIER
21 april-20 mei

Je kunt eindeloos blijven nadenken over eventuele betere momenten, maar van uitstel komt afstel. Hou je aan je oorspronkelijke plan/belofte en ga ervoor.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Maak jij je eigenlijk niet veel te druk om een situatie waaraan je (op dit moment) niets kunt veranderen? Of is het probleem dat je niet kunt accepteren dan een boek gesloten is?

KREEFT
22 juni-22 juli

Vandaag draait het vooral om samenwerking en liefde. Balans vinden tussen geven en nemen. Het is al een tijdje duidelijk dat je op deze gebieden op de proef wordt gesteld.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dingen veranderen vaak ten goede als we ze kunnen loslaten. Dat is inderdaad niet makkelijk, maar waarom zou je blijven wachten op iets dat misschien nooit komt?

MAAGD
24 augustus-22 september

Tijd om je op je einddoel te focussen. Je bent klaar voor een nieuwe ronde, maar eerst moet je nog wat losse eindjes afwerken. Jij weet wat daarmee bedoeld wordt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Lijkt het of iedereen op je let? Nou, daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben. Er wordt iets van je verwacht en dat is een extra reden om je uiterste best te doen. Je kunt het!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je wordt getest. Misschien niet letterlijk (alhoewel die kans aanwezig is. Hou vol en blijf in jezelf geloven. Zelfvertrouwen is op dit moment ontzettend belangrijk,

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is een kwestie van geven en nemen. Doe wat goed voor jou is, m aar hou ook rekening met de ander. Gedaan? Het is ook een prima dag om je financiën te ordenen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het gaat vandaag om balans vinden in je relaties. Dat kan je liefdesrelatie zijn, maar ook de verstandhouding met je collega’s vallen hieronder. Compromis is het toverwoord.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je nog geen goede voornemens had, worden ze nu wel heel duidelijk. Je bent klaar met je oude leefstijl en enorm gemotiveerd om het roer om te gooien. Dat gaat lukken!

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Je hebt zin om te feesten, uit te gaan, plezier te maken. Maar niet met mensen die lastig doen of hun zin doordrammen. Je kent genoeg mensen die op jouw golflengte zitten, dus….

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good