Glamour's daghoroscoop: zaterdag 11 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag – gratis en voor niks – jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Strak plan om naar nieuwe mogelijkheden te zoeken. Je horizon verbreden en kennis opdoen, werkt voor jou altijd als je behoefte hebt aan inspiratie. Dat is nu ook het geval.

STIER
21 april-20 mei

Jouw mening is duidelijk, maar andere mensen hebben ook ideeën. Wees eerlijk als jouw mening wordt gevraagd en luister goed naar die van anderen. De waarheid ligt halverwege.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Of je nu voor de sale gaat of op jacht gaat naar een nieuwe garderobe; vandaag laat jij je geld flink rollen. Met een aankoop ben je bijzonder in je nopjes. Wat een superdeal!

KREEFT
22 juni-22 juli

Een dag die bedoeld is om te genieten van fijn gezelschap en lekker rustig aan te doen. (als je dat laatste tenminste kunt). Je voelt trouwens goed aan wat er aan de hand is met iemand

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zwijgen is alleen maar goud als je je uitstraling ook onder controle kunt houden. Spreek gerust uit als iets te dwars zit, want de sfeer is nu veel te beladen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Heb je behoeft aan plezier maken of wil je juist uitgebreid praten over de dingen die momenteel spelen? Met één vriend(in) kun je het allebei, dus probeer nog iets af te spreken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je privacy is terecht heel belangrijk voor je en die openbare woordenwisseling vind je echt verschrikkelijk. Dit is zo’n situatie waarin weglopen het beste besluit is.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Goed idee om uit je comfortzone te stappen en iets nieuws te proberen. Weet je trouwens waar dat rusteloze gevoel vandaan komt? Heeft dat met een opmerking van iemand te maken?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je gevoelens zijn super intens en vandaag lijk je ook nog eens in situaties te belanden die deze gevoelens triggeren. Je geduld wordt zwaar beproefd, maar geef anderen niet de schuld.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt misschien helemaal geen zin in die ene afspraak, maar je kunt het niet maken om op de valreep af te zeggen. Tenzij je ziek bent...

WATERMAN
21 januari-19 februari

Grote schoonmaak? Je kasten uitmesten? Keukenkastjes soppen? Klussen? Jij bent niet te stoppen als je eenmaal begint met ruimen. Pas je wel op dat je niet te snel iets weggooit?

VISSEN
20 februari-20 maart

Je gezicht en houding spreken boekdelen en het is overduidelijk wat je voor iemand voelt. Of je nu een complete liefdesverklaring moet afleggen, is niet in ieder geval aan te raden…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder